Bank Asya 1. Lig

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor, geçen yıl Hacettepe'de forma giyen sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz'la sözleşme imzaladı.

Bank Asya 1. Lig
  Transfere son sü ; rat devam eden kırmızı-beyazlı yö ; netim , geç ; en yıl Hacettepe ' de forma giyen 21 yaşındaki sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ' la sö ; zleşme imzaladı . Tesislerde dü ; zenlenen imza tö ; renine Başkan Emin Semercioğlu ' nun yanı sıra Futbol Şube Sorumlusu Nedret Yıldız , transfer komitesi ü ; yeleri Dursun Kayman , Nadi Okur ve Genel Sekreter Tuncay Alnıak ' la birlikte basın mensupları katıldı . Boluspor ' da olmanın gurur verici olduğunu sö ; yleyen Ferhat Kiraz , ' Transferimde emeği geç ; en başkanım Emin Semercioğlu ve
yö ; netici ağabeylerime teşekkü ; r ediyorum . Genç ; yaşta kö ; klü ; bir kulü ; bü ; n formasını giymek benim iç ; in onur verici . Bundan sonraki yeteneklerimi Boluspor iç ; in sergileyeceğim ' dedi .
Boluspor Kulü ; p Başkanı Emin Semercioğlu da bugü ; ne kadar istediklerini bü ; tü ; n isimleri transfer etiklerini sö ; yleyerek , ' Transferlerimiz şuana kadar iyi gidiyor . Bize faydalı olabilecek isimleri kadromuza kattık . En ç ; ok sevindiren olay ise her istediğimiz futbolcunun sorun yaratmadan Boluspor ' a gelmesiydi . Ferhat kardeşim de bizleri hiç ; dü ; şü ; nmeden tercih etti . Kendisine ve Boluspor camiasına hayırlı olsun ' diye konuştu .