Bakan Demir Nikah Şahidi Oldu

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, danışmanı Fahrettin Ergün'ün kardeşi Harun Ergün ile Gülsüm Koşar'ın nikah şahidi oldu.

  Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Samsun ' a gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir , Fahrettin Ergün ' ün kardeşi Harun Ergün ile Gülsüm Koşar ' ın nikah törenlerine katıldı ve genç çifte şahitlik yaptı . Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ' ın kıydığı nikaha Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ' in yanı sıra Vali Hüseyin Aksoy , AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk , AK Parti İl Başkanı Adem Güney , TBMM Müşaviri Erdoğan Tok , eski milletvekili Mehmet Kurt , İlkadım Belediye
Başkanı Necattin Demirtaş , Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve çok sayıda davetli katıldı .
Genç çiftin nikah şahitliğini Bakan Mustafa Demir ile Vali Hüseyin Aksoy , AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk , AK Parti İl Başkanı Adem Güney ve eski milletvekili Mehmet Kurt yaptı . Evliliğin insan hayatına çok önemli katkılar yaptığını söyleyen Bakan Mustafa Demir , " Tüm bekar gençlere Allah böyle yuva kurmayı nasip etsin . Sayın Başbakan evlilik cüzdanını bayanlara veriyor , biz de öyle yapacağız " dedi .