Adanaspor'da Tempo Artıyor

Bank Asya 1. Lig takımlarından Adanaspor, İzmit Kartepe'deki kamp çalışmalarını sürdürüyor.

  Teknik Direktör Kemal Kılıç , tempoyu gün geçtikçe artırıyor . Sabah kondisyon salonunda çalışan futbolcular ardından yaklaşık 30 dakika süren dayanıklılık koşusu yapıyor . Akşam yapılan çalışmalarda taktiksel varyasyonlara ağarlık veren Kılıç , dar alanda pas ve prese dayalı çalışmalar yaptırıyor . Futbolcuların sürekli olarak aktif bir şekilde topla oynamasını ve rakibe pres yapmasını isteyen Kılıç , zaman zamanda oyunu durdurarak uyarılırda bulundu .
Uzun yıllar sonra yeniden Turuncu Beyazlı formayı giyecek olan Bülent Bölükbaşı farklı bir heyecan yaşadığını söyledi . Kampın ilk günlerinden itibaren yoğun bir antrenman temposunun başladığını belirten Bülent , " Kemal Hocayı yakından tanıyanlar iyi bilirler . Kamp hazırlıkları çok ağır geçer . Takımdaki bütün futbolcular çalışmaları ciddiye alıyorlar . Başarının ilk anahtarı işi sıkı tutmak ve başaracağına inanmaktır . Bedensel olarak çok yorulacağız . Fakat mükafatını maçlarda alacağız " dedi .
Bu arada , takımın genç futbolcusu Okan Salmaz , U-18 Milli Takım kampına katılmak üzere İstanbul ' a gitti . Estonya ile oynayacak olan maçlarda görev alacak Okan , kampa daha sonra yeniden katılacak .