UEFA başkanı Platini hastanelik oldu!

UEFA Başkanı Michel Platini, Johannesburg'da yemek yerken rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sabaha kadar kontrolden geçirilen Platini taburcu edildi.

UEFA Başkanı Michel Platini, Johannesburg'da yemek yerken rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Sabaha kadar kontrolden geçirilen Platini taburcu edildi. 2010 Dünya Kupası nedeniyle Güney Afrika'da bulunan Platini, Johannesburg'da bir restoranda yemek yerken rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı.

Platini'nin kalp krizi geçirdiği yönünde iddialar üzerine bir açıklama yapan UEFA basın sözcüsü William Gaillard, Platini'nin kalp krizi geçirmediğini ve durumunun iyi olduğunu belirtti.

Gaillard, "restoranda yemek yemeden önce soğuk algınlığı ve grip nedeniyle acı çekiyordu. Daha sonra da baygınlık geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Kendisi şu an hastanede bazı testlerden geçiyor. Fakat durumu iyi ve bilinci yerinde" dedi.

Platini, sabaha kadar kontrol altında tutuldu ve bu sabah saat 09.00'da hastaneden ayrıldı. Hastanede yapılan bütün tıbbi testlerinin sonuçlarının normal olduğu saptandı.

UEFA ve FIFA'dan yapılan ortak açıklamada ise Platini'nin, yarın Hollanda ve İspanya arasında oynanacak 2010 Dünya Kupası final maçını statta seyredeceği belirtildi.

CNN Türk