Son gözde Dia - SPOR

Aykut Kocaman, Fransa Ligi’ni 12. bitiren Nancy’nin forvetine el attı



Aykut Kocaman, Fransa Ligi’ni 12. bitiren Nancy’nin forvetine el attı

Kanarya, geçen sezonu 8 golle tamamlayan Senegalli genç oyuncuya “son çare” olarak sarıldı. Fransız kulübü de resmi sitesinden, “8 milyon euro teklif edildi” duyurusunu yaptı

Dört bir koldan transfer harekatını sürdüren Fenerbahçe’de Teknik Direktör Aykut Kocaman, çok tartışılacak bir tercihe doğru yöneldi. Sarı-Lacivertliler, geçen sezon Fransa 1. Ligi’ni 12. sırada tamamlayan Nancy-Lorraine takımının Senegalli forveti Issiar Dia’nın peşine düştü. Fransız kulübü, internet sitesinden Fenerbahçe ile görüştüklerini resmen açıkladı. Dia’ya bir çok Bundesliga kulübüyle birlikte Fransız takımlarının da talip olduğunu belirten Nancy Kulübü, Fenerbahçe’nin 8 milyon euro’luk bir teklifle kapılarını çaldığını ifade etti.

HEM BOYU KISA, HEM KARİYERİ ZAYIF

Ancak Senegalli oyuncunun ismi, Fenerbahçeli taraftarların beklentilerini karşılayacak gibi gözükmüyor. “Dünya yıldızları”na alışmış olan Sarı-Lacivertliler’in, geçen sezonu sadece 8 golle tamamlayan Dia’ya “sıcak bakması” pek de beklenmiyor. 1.65 boyunda ve 60 kilo ağırlığında olan 23 yaşındaki oyuncu, Senegal Milli Takımı formasını 6 kez giydi, 1 gol atabildi. 

Kocaman’dan 2 gün izin jesti

Fener, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını dün tamamladı. Sabah idmanında sağ kasık bölgesinde zorlanma olan İlhan, çalışmayı yarıda bıraktı. Akşam idmanında da Mehmet Topuz dinlendirildi. Teknik Direktör Aykut Kocaman, futbolcuların iyi çalışması üzerine yarınki idmanları iptal etti ve takıma 2 gün izin verdi. Kanarya, pazartesi Belçika’ya gidecek.

Stoch 11 numara

Fenerbahçe’de yeni transferlerin forma numaraları belli oldu. Pazartesi Belçika kampına katılacak Stoch, Kocaman’ın futbolculuk dönemindeki numarası olan 11’i giyecek. Caner 88, İlhan da 6 numaralı formayla ter dökecek. Eskilerden Bekir 4 numarayı alırken, Volkan Babacan da 15 numara ile sahaya çıkacak.

18’e giremesem bile asla küsmem

 

Star Gazete