Simav Finalde Tam Puan Sevinci

Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'de Türkiye genelinde 1544 öğrenci tam puan aldı

Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'de Türkiye genelinde 1544 öğrenci tam puan aldı. Tam puan alanlardan ikisinin Simav Final Dergisi Dershanesi öğrencileri olması Dershane yöneticileriyle birlikte Simavlıları gururlandırdı.
Final Dergisi Dershanesi Simav Şube Müdürü Mustafa Çakan, SBS'de tam puan alan Öznur Akyaz ile Nagehan Demir'in kendilerini gururlandırdığını söyledi. Dershane olarak bir yıllık titiz çalışmanın karşılığını başarı olarak almanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Mustafa Çakan, öğrenciler üzerinde emeği geçen velileri başta olmak üzere okul ve dershanesinin öğretmenlerini yürekten kutladığını kaydetti.
Final Dergisi Dershanesi olarak Simav'da başarı grafiğini her geçen yıl artırdıklarına dikkat çeken Mustafa Çakan, amaçlarının ilçenin eğitim kalitesinin yükselmesine katkı sağlamak olduğunu kaydetti.
500 tam puan alarak SBS'de Türkiye genelinde 1544 öğrenci arasına girmeyi başaran öğrencilerinden Öznur Akyaz'ın kendilerine Simav ilçe merkezinden, Nagehan Demir'in de Kütahya'nın Şaphane ilçesinden geldiğini vurgulayan Final Dergisi Dershanesi Simav Şube Müdürü Mustafa Çakan," Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Onları layık oldukları iyi yerlerde görmek istiyoruz" şeklinde konuştu.