Karayollarında Durum Ankara

Kara yollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Kara yollarının bazı kesimlerinde sürdürülen yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.
Karayolları Genel Müdürlüğünün, internet sayfasında yer alan bilgilere göre, Şanlıurfa-Mardin il sınırı Kızıltepe yolunun 0-51. kilometreleri arasında sürdürülen bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten veriliyor.
Anadolu Otoyolunun Çaydurt-Bolu Batı Kavşaklarının arası Ankara-İstanbul istikameti üstyapı iyileştirme çalışmaları nedeniyle ulaşım İstanbul-Ankara istikametinde iki yönlü olarak sağlanıyor.
Erzincan çevre yolunun 0-20. kilometreleri arasındaki bölünmüş yol yapım çalışmaları nedeniyle ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak veriliyor.
Söke-Milas yolunun 25. kilometresi Derince, 27. kilometresinde Kandakçay ve 37. kilometresinde Sarıçay köprülerindeki bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.
TEM Otoyolunun İstanbul-Edirne istikameti Mahmutbey Batı Kavşağı gişe sahası kuzey kesiminde yol üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle 8 Temmuz-20 Temmuz tarihleri arasında saat 22.00-06.30 arasında yol ulaşıma kapatılarak ulaşım karşı yönden gidiş-geliş olarak sağlanacak.
Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi, trafik işaret ve işaretçilerine uyulması, takoz ve çekme halatı bulundurulması, aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması istendi.
10.07.2010 08:32:12