'Evin Ana'nın Darp Edilen Kuzeni Konuştu

Televizyon dünyasında "Evin Ana" olarak bilinen Gönül Şençil'in kuzeni, çocuk bakıcılığı yapmak için geldiği Adana'da villanın sahibi emekli öğretim üyesi tarafından darp edildiğini iddia etti

Televizyon dünyasında "Evin Ana" olarak bilinen Gönül Şençil'in kuzeni, çocuk bakıcılığı yapmak için geldiği Adana'da villanın sahibi emekli öğretim üyesi tarafından darp edildiğini iddia etti. Gözünde ve kolunda morluklar bulunan genç kadın, dini nikahlı eşiyle polis merkezine giderek şikayette bulundu.
Mersin'de yaşayan ve rol aldığı televizyon reklamları nedeniyle kamuoyunda "Evin Ana" olarak tanınan Gönül Şençil, 15 gündür haber alamadığı kuzeni Selma Arslan'ı bulmak için Adana emniyetine başvurdu. Adana polisi, Arslan'ın çocuk bakıcılığı yaptığı villayı tespit ederek Arslan'ın ifadesine başvurdu. Arslan, ilk ifadesinde zorla alıkonulmadığını, aylık ücret karşılığında yatılı çocuk bakıcılığı yaptığını belirtti. Genç kadının ailesi ve yakınlarıyla görüşmek istemediğini bildirmesi üzerine Arslan
hakkındaki kayıp dosyası kapatıldı.
İddialara göre, Mersin'de Osman Ekinci (43) ile 6 yıldır dini nikahla yaşayan Selma Arslan, 7 temmuz tarihinde birlikte yaşadığı Osman Ekinci'nin gelmesiyle çocuk bakıcılığı yaptığı villadan ayrıldı. Kimliği ve ehliyetini evde unuttuğunu belirten Arslan, Ekinci ile birlikte çalıştığı villaya geri döndü. Bu esnada villanın sahibi emekli öğretim üyesi E.A.D.'nin gelmesiyle Arslan, çalıştığı günlerin parasını almak istedi. Ekinci dışarıda beklediği sırada Arslan ile E.A.D., evin mutfak kısmına geçti.
İddialara göre, ikili arasında çıkan tartışmada E.A.D., Arslan'ı darp etti. Valizini alarak Ekinci ile birlikte evden ayrılan Arslan, olaydan bir gün sonra Fatih Polis Merkezi'ne gelerek E.A.D.'den şikayetçi oldu.
Polis merkezine girmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Selma Arslan, "İlk defa gazete ilanıyla iş görüşmesine gittim. Gittim ve hayatımın en büyük yanlışı oldu. Hiç kimse gazete ilanına güvenmesin. Başı ne kadar sıkışık olursa olsun tanımadığı, bilmediği insanların evine gitmesin. Başkasına sığınmasın" dedi.
Başından geçenleri anlatan Arslan, çocuk bakıcılığı için gittiği villada hiç beklemediği olaylarla karşılaştığını kaydetti. Arslan, "Darp edildim. Taciz anlamında değil ama rahatsız olduğum bazı hareketler oldu" diye konuştu. Kendisinden önce çocuk bakıcılığı için çok kişinin villada çalıştığını öne süren Arslan'ın gözünde ve kolunda morluklar dikkat çekti. Arslan, iddialarını şöyle sürdürdü: "Evin çocukları sürekli 'Ablalar gelip gidiyor. Senden daha uzun süre çalışan olmadı' diyorlardı. Evden çıkmak
istedim fakat gidecek yerim olmadığı için bazı şeylere göz yumdum. İlk geldiğim gün kimliğimi ve ehliyetimi almıştı. Kapılar sürekli kilitli oluyordu. Villanın telefonları dışarıya kapalıydı. Polisler geldikten sonra telefonun dışarıya kapalı olduğunu fark ettim. Hiçbir şekilde dışarıyla görüşmemem gerektiğini, kapıya kim gelirse gelsin açmamam gerektiğini söylediler."
Arslan, daha sonra Fatih Polis Merkezi'ne girerek darp edildiği iddiasıyla şikayette bulundu.
(HÜS-VŞ-EA-Y)