Efes Pilsen Birası Köln'de Satışa Sunulacak Köln

Efes Pilsen şirketi, Almanya'nın Köln kentinde Almanlara birasını tanıtmak için atağa geçti.

  Efes Pilsen şirketi , Almanya ' nın Köln kentinde Almanlara birasını tanıtmak için atağa geçti .
Almanya ' da Mart ayında üretime başlayan Efes Pilsen şirketinin yöneticileri , Köln ' de ' diskotekler kralı ' olarak bilinen Türk iş adamı Yahya Fırat ile işbirliği yaparak önemli mekanlarda Türk birası satma kararı aldı .
Köln ' ün eğlence merkezi olan Ring caddesinde bulunan 5 mekana Türk birası satacağını belirten Fırat , Efes Pilsen Avrupa ve diğer ülkelerin bölge satış müdürü olan İbrahim Seçki ile satış konusunda anlaştı .
Almanya ' nın en iyi diskoteği seçilen Diamonds ' ın sahibi olan Fırat , çoğu misafirinin zaman zaman , Türkiye tatilinden tanıdıkları Efes Pilsen marka birayı sorduğunu ifade ederek , ' Bu anlaşma ile Köln ' deki Almanlar artık bizim mekanlarımızda diğer biralarla birlikte Türk birası da içecek . Kaliteli bir mekanda kaliteli bir markayı bulundurmak gerekir diye düşünüyorum ' dedi .
Seçki de Almanya ' da ilk kez bu tür bir anlaşma yaptıklarını belirterek , markalarının Türkiye ' de en çok satan bira markası olduğunu ve bira ülkesi Almanya ' da da gelecekte en çok satılan ve tanınan markalardan biri olmayı hedeflediklerini söyledi .



10 . 07 . 2010 14 : 57 : 55