Adana'da Metro Tartışması

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Metro'nun Çukurova Üniversitesi'ne ulaşmasının, hem üniversite öğencileri, hem de Balcalı Hastanesi'ne gidecek vatandaşların ulaşım sorununa çözüm getireceğini söyledi

Adana'da Metro Tartışması
Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Metro'nun Çukurova Üniversitesi'ne ulaşmasının, hem üniversite öğencileri, hem de Balcalı Hastanesi'ne gidecek vatandaşların ulaşım sorununa çözüm getireceğini söyledi.
100.Yıl depolama sahasından Yüreğir Akıncılar istasyonuna kadar olan 14 kilometrelik bölümün ücretsiz hizmete girdiğini, Akıncılar İstasyonu ile Çukurova Üniversitesi arasındaki hattın projesinin tamamlandığını hatırlatan Aldırmaz, "Bu hattın da bitirilerek hizmete girmesi Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde oturan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırakcaktır. Hemşehrilerimiz bu bölgelerde diledikleri yere en ucuz şekilde ulaşacaktır" dedi.
"SAYIN REKTÖRLE GÖRÜŞECEĞİM"...
Akıncılar İstasyonu ile Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi arasındaki 8 km.'lik hattın projesinin tamamlandığını, ihale aşamasında olduğunu kaydeden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, konuyla ilgili şöyle konuştu;
"Böylesine çağdaş ve modern toplu taşım aracının üniversiteye kadar ulaşmasına kimsenin karşı olabileceğini düşünmüyorum. Çukurova Üniversitesi Rektörü Sayın Alper Akınoğlu'nun da karşı olmadığını düşünüyorum. Sayın rektörümüzü hafta içinde ziyaret edip, fikirlerini alacağım. Metro konusunda endişeleri varsa, o endişeleri gidermeye çalışacağım. Amacımız, kentimizi ortak akılla yöneterek Adana'nın menfaatine olan en iyi hizmetleri yapmaktır."