Yurtta yol durumu

Karayollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım, bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor.

Karayolları Ge

  Karayollarının çeşitli kesimlerinde sürdürülen yapım , bakım ve onarım çalışmalarından dolayı ulaşıma kontrollü olarak izin veriliyor .

Karayolları Genel Müdürlüğü ' nden yapılan yazılı açıklamada , Ankara-İstanbul otoyolunun Gümüşova-Gerede kesimi Boludağı Tüneli ' ndeki jet-fanlara ait pervane kanatlarını yenileme işlemleri nedeniyle İstanbul-Ankara istikametinin 01- 02 Temmuz tarihlerinde 08 . 00-18 . 00 saatleri arasında iki şerit trafiğe kapatılacağı ve ulaşımın tek şeritten kontrollü olarak sağlanacağı bildirildi .

Milas-Yatağan yolunun 8- 19 ' uncu kilometreleri arasındaki toprak , tesviye , sanat yapıları ve üstyapı çalışmalarının patlatmalı olarak yapılması nedeniyle bugün 14 . 00-16 . 00 saatleri arasında yol ulaşıma kapalı olacak .

Mekece-Bozüyük yolunun 41 -42 ' inci kilometreleri arasında bulunan Karasu19 Köprüsü üzerinde buz önleme sistemi yapılması nedeniyle sağ taşıma yolu trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten iki yönlü olarak sağlanacak .

İzmir-Manisa yolunun 0 -3 ' üncü kilometreleri arasında asfaltlama çalışmaları nedeniyle Manisa-İzmir istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak verilecek .

Açıklamada , kara yollarının yapım , bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde yavaş gidilmesi , trafik işaret ve işaretçilerine uyulması , zincir , takoz ve çekme halatı bulundurulması , aşırı yağış alan yörelerde ani heyelan ve çökme olaylarına karşı dikkatli olunması istendi .