Yıldırım Belediyesi, kaçak yapıya göz açtırmıyor

Bursa merkez Yıldırım Belediyesi, ilçede belirlenen 2 kaçak yapıyı daha yıktı. Yıkım ekiplerine karşı çıkan vatantaşları, güvenlik güçleri engelledi.

  Bursa merkez Yıldırım Belediyesi , ilçede belirlenen 2 kaçak yapıyı daha yıktı . Yıkım ekiplerine karşı çıkan vatantaşları , güvenlik güçleri engelledi .

Kaçak Yapı Ekipleri , Fidyekızık ve Çınarönü Mahallesi ' nde 2 kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi . Fidyekızık Mahallesi ' ndeki yıkımda olay çıkartan kaçak yapı sahipleri , güvenlik güçlerine zor anlar yaşattı . Polisin yatıştırdığı vatandaşlar , gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı .

Kaçak yapılaşma konusunda taviz vermediklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin , amaçlarının , Yıldırım ' ı modern bir ilçe haline getirmek olduğunu ifade etti . Keskin , şöyle dedi :

" Biz kaçak yapılaşma konusunda kararlılığımızı her fırsatta vurguluyoruz . Ruhsat işlemlerini kolaylaştırdık . Vatandaşlarımız kaçak yapı yapmak yerine gelip , belediyemizden ruhsatlarını alsınlar . Ayrıca , toplu konut projelerimizi bir bir sona erdiriyoruz . El birliği ile Yıldırım ilçesinde kaçak yapılaşma ve çarpık yapılaşmayı sona erdirelim . "