Suşehri'nde Festival Heyecanı

Suşehri Halkı ilk defa bu yıl gerçekleştirilecek olan Şehr-i Su kültür ve sanat festivaline hazırlanıyor.

Suşehri'nde Festival Heyecanı
  Belediye başkanlığına ait tüm birimlerin seferber edildiği Şehr-i Su Festival hazırlıkları gece gündüz demeden tüm hızıyla devam ediyor . Yarın saat 10 . 00 ' da Ticaret Meslek Lisesi önünden mehteran takımı ile başlayacak kortej yürüyüşü ile start verilecek olan Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivali bundan sonraki yıllarda da yapılacak . Tüm çevresi barajlarla çevrili olan Suşehri ' nin suyunun bol olmasından esinlenerek Belediye Başkanı Sedat Sel tarafından ' Şehr-i Su ' adı verilen kültür ve sanat festivalinde , bir çok etkinlikler düzenlendi .
Bundan 2 ay önce ilçede yapılan Çocuk Şenliğinde , oyun gruplarını tekrar ilçeye getireceği sözünü veren Belediye Başkanı Sedat Sel , çocuklara verdiği sözle birlikte , büyükleri de unutmayarak onlara da farklı oyun grupları getirdi .
Şehr-i Su festivalinin hazırlıklarına , ilçede bulunan siyasilerin , sivil toplum örgütleri , il genel ve belediye meclis üyeleri , mahalle ve köy muhtarları ile birlikte hareket ederek desteklerini alan Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel , Belediye Konferans Salonu ' nda Şehr-i Su Kültür ve Sanat Festivali ' nin çalışmaları hakkında bilgi verdi .
Yapılacak olan festivalin sadece Suşehri Belediyesine değil , Suşehri halkına ait olduğunu söyleyen Başkan Sel , bu konuda herkesin destek vermesi gerektiğini belirtti . 3 gün dolu dolu geçecek olan festivale herkesin katılmasını isteyen Başkan Sel , " İlk defa ilçede böyle bir organizasyon yapılmaktadır . Sizlerinde desteklerini bekliyoruz . Çünkü yarın saat 10 : 00 da yapılacak olan kortej yürüyüşüne tüm Suşehri halkının katılmasını istiyoruz . Ayrıca akşam saat 20 : 00 ' de yapılacak olan Muhsin Yazıcıoğlu Aile Çay Bahçesinin açılışında bulunmanızı istiyoruz . Çünkü bu festival sadece Suşehri Belediyesinin değil , tüm Suşehri halkının festivalidir " dedi .