Side''deki jetsky gösterisi nefes kesti

Antalya''nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde Kabotaj ve Denizcilik Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen jetsky gösterisi nefesleri

Antalya''nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde Kabotaj ve Denizcilik Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen jetsky gösterisi nefesleri kesti. Gösteri izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Side''de 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı''nın 84''ncü yıl dönümü coşkuyla kutlandı. Side Köy Meydanı Sahili''nde yapılan kutlamaları turistler de izledi.

Side Plajı''ndaki su sporları gösterisinde deniz paraşütü pilotları gösterilerini ay yıldızlı bayrakla yaptı. Pilotlar ellerinde Türk bayrağıyla ters uçuş yaptı. Jetsky grubunun gösterisi ise nefes kesti. Side''ye tatile gelen turistler jetsky grubunun gösterisini ayakta alkışladı.

Side Belediyesi''nin küçükler, yıldızlar, genç ve büyükler kategorisinde düzenlediği yüzme yarışına 70 yüzücü katıldı. Yarışma sonunda birinciliği küçükler kategorisinde birinciliği İsmail Kılıç, yıldızlarda Yasin Yener, gençlerde Ömer Okudan, büyüklerde Halil İbrahim Güneş elde etti. Yüzme yarışından sonra balıkçı tekneleri yarıştı. Kutlamalarda halat çekme ve yağlı direkten bayrak alma yarışları da düzenlendi.