Narman'da Yıl Sonu Sergisi

Narman Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan Makine ve Kurdele Nakışı kurslarının 2009- 2010 yıl sonu sergisi açıldı.

  Narman Halk Eğitim Merkezi binasının bahçesinde düzenlenen ve açılışını Narman Kaymakamı Alper Tanrısever ' in yaptığı sergiye , İlçe Garnizon Komutanı Alaattin Bulut , Narman Belediye Başkanı , Kurum Amirleri ve kursiyerler katıldı . Açılış konuşmasını yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mahmut Turanoğlu , 2009-2010 yılı içerisinde bilgisayar İşletmenliği , el sanatları , KPSS , SBS , LGS- LYS , okuma yazma , halıcılık olmak üzere toplam 12 dalda 60 kurs açtıklarını ve bu kurslara 785 ' i bayan 640 ' ı Erkek olmak üzere toplam 1425 kursiyer katıldığını belirtti .
Turanoğlu , daha sonra Halk Eğitim Merkezine destek verdikleri için Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen ve diğer kurum amirlerine teşekkür etti .
Konuşmanın ardından Makine ve Kurdele Nakışı Kurslarını başarıyla bitiren kursiyerlere belgeleri verildi
Kursu başarıyla bitiren kursiyerlerden Meliha Bedir ile Nuran Özçeliğ ' e belgelerini İlçe Kaymakamı Alper Tanrısever , Aybüke İşleyen ile Miray Verime belgelerini İlçe Garnizon Komutanı Alaattin Bulut ve Songül Demirciye başarı belgesini Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen verdi .
Plaket töreninin ardından sergiyi gezen katılımcılara , Usta öğretici Güngör Satıcı tarafından kurdele nakışı , beyaz iş , kum iğnesi gibi dokudukları hakkında bilgi verildi