Kılıçdaroğlu, TÜDEF yetkilileriyle görüştü

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tüketici Dernekler Federasyonu (TÜDEF) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. TÜDEF Gene

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Tüketici Dernekler Federasyonu (TÜDEF) Yönetim Kurulu üyelerini kabul etti. TÜDEF Genel Başkan Yardımcısı Ali Çetin, görüşmede tüketicilerin karşılaştığı sorunların çözümüne yönelik raporları Kılıçdaroğlu''na sunduklarını ifade etti.

TÜDEF Yönetim Kurulu Üyesi bir grup yönetici CHP Genel Merkezi''ne geldi. Heyet, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaklaşık yarım saatlik bir görüşme yaptı.

TÜDEF adına gazetecilere açıklamalarda bulunan Genel Başkan Yardımcısı Ali Çetin, Kılıçdaroğlu''yla genel başkan düzeyinde ilk görüşmelerini gerçekleştirdiklerini, ziyarette tüketici hakları ve sağlığının korunmasına yönelik raporlar sunduklarını kaydetti. Çetin şunları söyledi: "Sayın Genel Başkan''a iki tane rapor ilettik. İlki, tüketici hakları ve sağlının korunmasına yönelik raporlar. Tüketicilerin gelir dağılımı, kredi kartlarıyla ilgili sorunlarını anlattık. İkinci olarak tüketicilerin bankacılık ve kredi kartlarıyla ilgiliydi. Kredi kartı faizlerinin yüksek oluşu ve aidat alınmasıyla ilgili sorunları bildirdik, çözümleri için taleplerde bulunduk. Kendileri de gereğini yapacaklarını söylediler."

Çetin ayrıca TÜDEF''in Birleşmiş Milletler İklim Komitesi üyesi olduğunu, iklim değişiklikleri ve nükleer santrallerle ilgili Greenpeace mektubunu da Kılıçdaroğlu''na ilettiklerini sözlerine ekledi.