Kıdemli Albay Kömürcü'ye takdirnameli uğurlama

Gümüşhane İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü'nün Muş Jandarma Komutanlığı'na atanması nedeniyle Valilik toplantı salonunda veda prog

  Gümüşhane İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü ' nün Muş Jandarma Komutanlığı ' na atanması nedeniyle Valilik toplantı salonunda veda programı düzenlendi .

Gümüşhane Valiliği tarafından organize edilen veda programına Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu , Belediye Başkanı Mustafa Canlı , Vali yardımcıları , ilçe kaymakamları , kurum amirleri ve bazı askeri erkân katıldı .

Programda konuşan Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu , Albay Kömürcü ' nün 2 yıllık görev diliminde , gerek Gümüşhane halkı ile ilişkileri gerekse kamu kurumları ile irtibatlarının takdire şayan olduğunu belirtti .

Terör örgütü ile yapılan mücadelenin yorucu , zor ve çetin olduğunu vurgulayan Salihoğlu , bölgenin arazi bakımından dağlık olması , zor koşullarda bulunmasının burada görev yapan insanları zorlandığına işaret etti .

Zor şartlara rağmen başarılı çalışmaların yapılmasının Gümüşhane ' nin faydasına olduğunu belirten Vali Salihoğlu , Albay Kömürcü ' ye teşekkür ederek yeni görevinde başarılar diledi .

Belediye Başkanı Mustafa Canlı ise Albay Kömürcü ' nün bulunduğu görev dilimi süresi içerisinde güler yüzü ile , iletişimi ile , toplumla kurmuş olduğu bağ ile Gümüşhane halkının gönüllerinde taht kurduğunu söyledi .

Son günlerde Kelkit kırsalında gazi ve şehit vermeden gerçekleştirilmiş olan operasyonda elde ettiklerini başarılardan dolayı da Kömürcü ' yü kutlayan Canlı , operasyonlarda emeği geçen herkese teşekkür etti .

Kıdemli Albay Fuat Kömürcü ise vatandaşlarla birlikte olma , hizmetleri vatandaşın ayağına götürme ve halkla bütünleşme gerektiği bilinci ile göreve başladığını ifade etti .

Jandarma karakollarının vatandaşa açılan bir kapı olduğunu ve vatandaşların ihtiyaçlarını ve sorunlarını karşılamak adına çözüm bulduklarını belirten Kıdemli Albay Kömürcü , her zaman vatandaşların yanlarında olmayı amaç edindiğini belirtti .

Her zaman kurumlarla ilişki içerisinde olduğuna da değinen Kömürcü , şöyle devam etti : " Terörle , organize suç örgütleriyle , kaçakçılıkla mücadele , emniyet ve asayiş gibi hizmetlerinin sağlanması ile vatandaşın huzur güven içerisinde yaşamlarına devam etmesi için gücümüz yettiğince ben ve jandarma personelimiz hizmetlerimizi sunmaya çalıştık . "

Konuşmaların ardından Vali Enver Salihoğlu yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Kıdemli Albay Fuat Kömürcü ' ye takdirname sundu . Valilik toplantı salonunda yapılan programın ardından veda programı kokteyl ile sona erdi .