Karaköprü'de Trafik Işıkları Devreye Girdi

Şanlıurfa'nın Karaköprü beldesinde trafik ışıklarının devreye girmesiyle trafik akışı rahat ve sağlıklı bir şekilde sağlanmaya başladı.

  Karayolları tarafından 5 noktada yapılan trafik ışıkları devreye girdi . AK Parti İl Başkanlığı üyeleri devreye giren trafik ışıklarını yerinde gördü . AK Parti Yatırımları Takip Komisyonu Başkan Ecz . Mehmet Kaya ve üyeler Mehmet Karadağ ile Mehmet Büyükfırat ' a yeni yapılan trafik ışıkları merkezlerini gezdiren Karayolları 91 . Şube Şefi Tahsin Yılmaz , " Trafik ışıkları , trafiğin yoğun olduğu kavşaklarda trafik akışını düzenleyen , hayatımızı kolaylaştıran ve zaman kazandıran son derece yararlı bir teknoloji
ürünüdür . Bu teknoloji ile daha sağlıklı ulaşım sağlanacağı gibi yayalar da rahat bir şekilde yoldan geçebilecekler . Karaköprü Çevik Kuvvet bölgesinden Atatürk Ormanı kavşağına kadar 5 noktada trafik ışıkları kuruldu . Bugün sistem devreye girdi " dedi .
AK Parti Yatırımları Takip Komisyonu Başkan Ecz . Mehmet Kaya ise , " Karaköprü trafik ışıklarını inceledik . 5 noktayı da gezdik . Trafik ışıkları sisteminin devreye girmesi Karaköprülüler için çok olumlu buluyoruz . Karaköprü yolunda çok yoğun trafik yaşanıyor . Trafik ışıkların devreye girmesiyle birlikte Karaköprülüler önemli oranda rahatladılar . Hem sürücüler hem de yayalar tehlikesiz bir şekilde yolları kullanabilecekler " diye konuştu .