Kaçırdığı Traktörle Kaza Yaptı

Nazilli'de babasından habersiz olarak aldığı traktörle gezintiye çıkan liseli, direksiyon hakimiyetini kaybedince sulama kanalına uçtu.

Kaçırdığı Traktörle Kaza Yaptı
  Edinilen bilgiye göre ; Nazilli ' ye bağlı Kestel köyünde ikamet eden Kemal K . ( 16 ) isimli ehliyetsiz genç , babasından habersiz alarak Nazilli ' ye gittiği girişinde 09 NP 710 plakalı traktör ile köyüne dönmek üzereyken Arslanlı köyü yakınlarına geldiğinde direksiyon hakimiyeti kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak takla attı . Kazada traktör sürücü Kemal K . kolundan hafif yaralandı . Kaza sonrası büyük bir çok yaşayan lise öğrencisi , birkaç dakika araca baktıktan sonra olay yerinde traktörünü bırakarak ayrıldı . Olay yerine 1 saat sonra gelen ailesi genci bulamayınca , durumu jandarmaya bildirdi .
Yapılan incelemede Kemal K ' ın , Nazilli Devlet Hastanesi ' nde tedavi edilmekte olduğu ortaya çıktı . Kazada traktör hurdaya dönerken , olayı duyan gencin ailesi olay yerine gelerek jandarma ekiplerinden bildi aldı . Oğullarının aracı aldığından haberi olmadığını belirten aile kazada oğullarının başına kötü bir şey gelmediği için mutlu olduklarını ifade ettiler .
Hafif sıyrıklarla kazayı atlattığı ifade edilen gencin , sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı . Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı .