Ivan Miljkovic, Fenerbahçe'de

Avrupa'da Final-Four'u da ekleyen Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, Dünyaca ünlü Sırp Voleybolcu Ivan Miljkovic'i renklerine kattı. İmza töreninde konuşan yönetici Hakan...

 

Avrupa ' da Final-Four ' u da ekleyen Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı , Dünyaca ünlü Sırp Voleybolcu Ivan Miljkovic ' i renklerine kattı .

İmza töreninde konuşan yönetici Hakan Dinçay , dünyanın en iyi skorer ve samçörlerinden birini transfer ettiklerini söylerken ; Miljkovic ise beklentileri yerine getireceğini ifade etti . Bu arada törende hazır bulunan başkan Aziz Yıldırım , Kiğılı firmasının Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı ' nın forma sponsoru olduğunu açıkladı ve Abdullah Kiğılı ' ya teşekkür etti .
HEDEF AVRUPA
Ivan Miljkovic ' in Fenerbahçe ' ye transferi nedeniyle Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı Basın Toplantı Odası ' nda düzenlenen törene Genel Sekreter Vedat Olcay , Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay katıldı . Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticiler de törende hazır bulundu . Törende ilk olarak söz alan Vedat Olcay , " Hedefimiz , geçen yıl olduğu gibi Türkiye liglerinde başarılara imza atmak , artı Avrupa ' da Final-Four . Bu amaçla , Takımımızı güçlendirmek için ; Dünyaca ünlü ve Avrupa ' nın en skorer oyuncularından biri olan Ivan ' ın imzası için buradayız . Oyuncumuzun Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum . " dedi .
Daha sonra söz alan Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Dinçay ise " Vedat Bey ' in de bahsettiği gibi Dünyanın en iyi , en skorer ve en iyi smaçörlerinden biri olan Ivan Miljkovic ' i kadromuza kattık . Geçtiğimiz sezonu Balkan ve Türkiye Şampiyonu olan , bu sene Kupa , Lig ve Avrupa ' da Final-Four ' u hedefleyen bir takım için çalışmalarımız devam ediyor . Kadromuza Ivan ' ın da katarak hedefimize ulaşacağız . Ivan , Avrupa ' da ve Dünyada çok bilinen bir oyuncudur , başarılarıyla Avrupa ' da söz sahibi olmuştur . 2 yıl boyunca Kulübümüzle birçok şampiyonluk yakalayacağına inanıyoruz ve bu anlamda başarılar diliyoruz , hayırlı olsun diyoruz . " şeklinde konuştu .
MİLJKOVİÇ : TÜM BEKLENTİLERİ YERİNE GETİRECEĞİM
Daha sonra konuşan Ivan Miljkovic ise " Tüm tartışmalara rağmen burada olmaktan mutluyum . Dünyanın bir çok yerinde İtalya ' da , Yunanistan ' da elimden geleni en iyisi yaptım . Türkiye ' de ve Avrupa ' da her türlü başarılı olacağımıza inanıyorum . Öncelikle bu sezonda bütün beklentileri yerine getireceğim . İçeride ve dışarıda , tüm maçlarda , takımım için elimden geleni yapacağım . Taraftarlarımızsa , Başkanıma ve Türk Voleybolu için elimden gelen katkıyı göstereceğim . İçeride ve dışarıda tüm maçlarda başarılı olacağımıza inanıyorum . " diye konuştu .
VOLEYBOLUN FORMA SPONSORU KİĞILI
Ivan Miljkovic ' in 2 yıllık sözleşmeye imza atmasından sonra kürsüye gelerek bir açıklama yapan Başkanımız Aziz Yıldırım , " Arkadaşlar hoş geldiniz . Yeni transferin Fenerbahçe ' ye hayırlı olmasına diliyorum . Türkiye ' nin en büyük firmalarından olan , hazır giyimin en büyüğü Kiğılı firması , Abdullah Kiğılı , artık bizim formamızın sponsorudur . Abdullah Bey ' e , bunun için teşekkür ediyoruz . " dedi .
( CİHAN )

Zaman