İran'dan İsrail'e Cevap Tahran ? 01.07.2010

İran yönetimi, "dünya kamuoyunun baskılarından kurtulmaya çalışan" İsrail'in, ülkesine yönelik saldırı tehditlerini yeniden gündeme getirdiğini bildirdi.

  İran yönetimi , " dünya kamuoyunun baskılarından kurtulmaya çalışan " İsrail ' in , ülkesine yönelik saldırı tehditlerini yeniden gündeme getirdiğini bildirdi .
Savunma Bakanı Ahmed Vahidi , İsrail ' in " iç sorunlarını örtbas etmek ve dış baskılardan kurtulmak için " İran ' a askeri saldırıda bulunmayı yeniden dillendirdiğini söyledi .
Vahidi , ' Siyonist rejim , dünya kamuoyunun dikkatlerini başka yöne çekmek ve uluslararası baskıları bertaraf etmek için İran ' a askeri saldırıda bulunmaktan bahsediyor ' dedi .
İsrail ' in Gazze ' ye insani yardım götüren gemilere saldırısını ' utanç verici eylem ' olarak niteleyen Vahdi , ' Sadece İslam alemi değil , tüm dünya siyonist rejimin bu utanç verici eylemine karşı çıktı ' diye konuştu .
İsrail ' in İran ' a saldıracak kapasitede olmadığını da kaydeden Vahidi , bu ülkenin iç sorunlarla boğuştuğunu ileri sürdü .
İran ' ı ' baş düşmanı ' olarak gören Tel Aviv yönetimi , bu ülkeye yönelik askeri saldırı tehdidini zaman zaman dile getiriyor .
Tahran yönetimi ise resmen tanımadığı , ' siyonist , işgalci ve gayri meşru rejim ' olarak tanımladığı İsrail ' i olası saldırının sonuçları konusunda uyarıyor .
01 . 07 . 2010 19 : 40 : 01