Güneş: Mutlaka 2 Oyuncu Alacağız Isparta

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takıma uyum sağlayacak oyuncu arayışlarının sürdüğünü ve iki futbolcu daha transfer edeceklerini söyledi.

  Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş , takıma uyum sağlayacak oyuncu arayışlarının sürdüğünü ve iki futbolcu daha transfer edeceklerini söyledi .
Davraz Kayak Merkezi ' nde kampta olan Trabzonsporlu futbolcular , teknik direktör Şenol Güneş gözetiminde antrenman yaptı .
Güneş , antrenmanın ardından düzenlediği basın toplantısında , Bursaspor ' u yenerek Süper Kupa ' yı kazanmak istediklerini söyledi .
Gol bölgelerinde üstün olan bir futbolcu almak istediklerini dile getiren Güneş , ' Aceleye getirip maddi ve manevi kayıp yaşamak istemiyoruz . Bize uyum sağlayacak oyuncu arayışlarımız devam ediyor . Sadece golcü değil , tüm mevkilere oyuncu arayışımız var . İki oyuncu mutlaka alacağız . Almak istediğimiz oyuncular var . Hücumda gol becerisi olan oyuncu almak istiyoruz ' dedi .
Yattara ' nın kaptanlığı konusuna değinen Güneş , Song dönemindeki sistemi bozmadan oyuncuların görüşünü aldığını ve Yattara ' nın kaptan olmasına hep birlikte karar verdiklerini ifade etti . Takımdan sadece Yattara ' nın değil , dört kaptanın da sorumlu olduğunu söyleyen Güneş , kaptan olan kişi takımdan gitmez gibi bir düşünceyi doğru bulmadığını kaydetti .
Müsabakalarda oyuncu deneme gibi bir fırsatının olmayacağını , bu nedenle hazırlık dönemlerinde her oyuncuyu deneyeceğini dile getiren Güneş , ' O , bu oynadı ' ayrımının yapılmamasını istedi .
Şenol Güneş , takım kadrosunun şartlara göre en iyisi olduğunu , alınacak futbolcuların takıma katkı sağlaması durumunda başarının geleceğini söyledi . Rakiplerinin güçlü transferler yaptığını , ancak kendi futbolcularının da geçen sezondan daha iyi olacaklarını belirten Güneş , ' Bazen yaptığınız değişiklikler olumlu yansımıyor . Bazı oyuncuların mevkilerini değiştirmek istiyorum . Denemeden de bunu göremeyiz . Bizim bir kadromuz var . Oynayacak iskelete yakın bir kadromuz var . Yeterli mi diye sorsanız , hayır değil . İstediğimiz yarışta zorluklar olacak , ancak başaracağımızı düşünüyorum ' dedi .
Selçuk , Colman ve Ceyhun ' un bırakmayı düşünmediği oyuncular olduğunu ifade eden Güneş , Türkiye ' yi tanıyan , hızlı , vuruş tekniği önemli bir yabancı oyuncu istediklerini kaydetti .
01 . 07 . 2010 19 : 42 : 45