Erdoğan tatile çıkarken dublör kullandı

Sürpriz bir şekilde tatile giden Başbakan Erdoğan, gazetecileri atlatmak için konutundan iki farklı makam aracı çıkardı.

Erdoğan tatile çıkarken dublör kullandı
  İsrail krizi , şehit cenazeleri , anayasa değişikliğindeki oylamalar , iç ; ve dış politikadaki yoğunluğun ardından Başbakan Tayyip Erdoğan tatile ç ; ıkma kararı aldı . Erdoğan ' ın tatil programı Kanada ziyaretinde planlandı .

Kulislerde Başbakan ' ın ç ; arşamba gü ; nü ; tatile gideceği konuşuluyordu . Erdoğan ' ı yakından takip eden gazetecilerin tahminleri tuttu ve Başbakan dü ; n izini kaybettirdi .

Erdoğan ' ın Ankara Subayevleri ' ndeki konutundan 11 . 30 ' da iki ayrı makam aracı ç ; ıktı . Gazeteciler ilk araç ; ta Erdoğan ' ın bulunduğunu zannedip takibe başladı ancak Başbakan arkadaki ikinci araç ; taydı .

4 Temmuz ' a kadar olan tü ; m programlarını iptal ederek tatile giden Erdoğan ' a eşi Emine Erdoğan , kızı Sü ; meyye , oğlu Bilal , gelini Reyhan ve torunu Ö ; mer Tayyip eşlik ediyor .

Erdoğan ' ın tatilini nerede yaptığı henü ; z bilinmiyor . Erdoğan ' ın yarın Cuma namazını kılmak iç ; in ç ; ıktığında gazeteciler tarafından gö ; rü ; ntü ; lenmesi bekleniyor .

Başbakan Erdoğan , daha ö ; nceki yıllarda Marmaris ve Akyaka ( Muğla ) , Ekinlik Adası ( Balıkesir ) Serik ( Antalya ) ve Abant ' ta ( Bolu ) tatil yapmıştı .

Erdoğan ' ı tatil dö ; nü ; şü ; nde yoğun bir gü ; ndem bekliyor . Anayasa Mahkemesi , anayasa değişikliğiyle ilgili kararını verecek . Ağustos ayında Ramazan ' ın başlamasıyla Başbakan her şehirde bir gü ; n iftar aç ; acak .

NTVMCNBC