Emekli Yargıtay Hakimi Boğularak Öldü

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Akbük sahilinde bugün öğle saatlerinde yüzmek için denize giren Emekli Yargıtay İcra Tetkik Kurulu Hakimi Sıdıka Gülşen Mutlu boğularak öldü.

  Edinilen bilgiye göre ; Milas ilçesine bağlı Akbük sahilinde Emekli Yargıtay İcra Tetkik Kurulu Hakimi Sıdıka Gülşen Mutlu ( 70 ) bugün öğle saatlerinde yüzmek için denize girdi . Biraz açıldıktan sonra şiddetli dalgaların da etkisiyle denizde boğuldu .
Akbük beldesindeki YARSAV sitelerinde yalnız yaşadığı , Ankara Nallıhan nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenilen Sıdıka Gülşen Mutlu , baygın olarak 112 Acil Ambulansı ile Milas 75 . Yıl Devlet Hastanesine kaldırıldı . Mutlu , yolda ambulansta ve acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı . Emekli Yagıtay hakiminin yakınlarının bugün akşam saatlerinde hastaneye gelerek cenazeyi teslim alıp toprağa verilmek üzere memleketi Ankara ' nın Nallıhan ilçesine götürdükleri belirtildi .
Hastanede yapılan otopside yaşlı emekli hakimin vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmazken ölüm nedeninin boğulma olduğu belirtildi .