DOSAB Sosyal Tesisleri açıldı

Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) işbirliğiyle yapımı tamamlanan

  Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi ( DOSAB ) ve Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği ( DOSABSİAD ) işbirliğiyle yapımı tamamlanan DOSAB Sosyal Tesisleri hizmete açıldı .

DOSAB Başkanı Ertuğrul Kaplan , dualarla açılan tesisin sanayicilere hizmet vereceğini belirtti . Kaplan , " Sanayicilerimizin boş zamanlarını ve sportif faaliyetlerini değerlendirebileceği bir yer olabileceğini düşündüğümüz sosyal tesislerin hayırlı olmasını diliyorum . " dedi .

Tesislerde en ince ayrıntısına kadar her şeyin düşünüldüğünü belirten DOSABSİAD Başkanı Ceyhun Özüm , sanayicilerin birlik ve beraberlik içerisinde bir arada olabileceği keyifli bir mekanın açıldığını söyledi .

Tesislerde , açık ve kapalı restaurant , kafeterya , bar , fitness merkezi , kapalı yüzme havuzu , solaryum , sauna , buhar odası , pilates salonu gibi aktiviteler bulunuyor .