Devrek Terminali Temizleniyor

Devrek Belediyesi tarafından yaptırılan ve 3 yıl önce hizmete giren terminal binasında temizlik yapılıyor.

Devrek Terminali Temizleniyor
  Zonguldak ' ın Devrek ilçesinde 3 yıl önce Devrek Belediyesi tarafından yaptırılan Devrek Belediyesi Otobüs Terminali özel bir şirket tarafından temizleniyor . Terminalde temizlik başlattıklarını belirten Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar , " Yeni terminalimizde bir temizlik başlattık . Vatandaşlarımızın da farkında oldukları bir konu . Yeni terminalimiz büyük oranda camdan oluşuyor . Camları da içten ve dıştan çok kirlenmişti . Bu normal temizlikle çıkacak gibi değildi . İnanılmaz kirliydi . Biz orayı açalı üç sene oldu . Hiç temizlik görmedi . Biz orayı bir firma ile anlaştık . Oranın camlarını içten ve dıştan temizletiyoruz . Zemin kaplama ve çatı da temizlik konusunda elden geçirilecek . Vatandaşlarımızın ve oradaki esnaflarımızın daha rahat ticaretlerini sürdürebilmeleri için terminale yakışan bir görüntüde olması için bu çalışmamızı yapıyoruz " dedi .
Firma yetkilisi Emre Tekin ise , " Makinemizi Almanya ' dan getirdik saf su ile dış cepheleri temizliyoruz . Özellikle cam dış yüzeylerde alemim yum kaplamalarda granit taşlarda çok etkili temizlik yapabilen bir makinemiz var . Bu makinemizde saf su kullanıyoruz . Kirlerin gitmediği yerde ilaç kullanımı yapıyoruz . Saf su kullandığımız için camlarda hiçbir şekilde iz kalmıyor . Belediyemizin bizde isteği ile yeni terminalde su ile şu an temizlik işlemlerimizi sürdürüyoruz " diye konuştu .
Özcan Ulupınar , terminalin ön cephesinde yer alan ışık sisteminde bozuk olan elektronik yazı kısmında da tadilat ve yenileme yaptıklarını da sözlerine ekledi .