Çorum'da Kobiler'e Kredi Olanakları Anlatılacak

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ile Türkiye Kalkınma Bankası A

  Çorum Ticaret ve Sanayi Odası ( ÇTSO ) ile Türkiye Kalkınma Bankası A . Ş işbirliğiyle sanayi , sağlık , eğitim ve turizm alanlarında yatırım yapan veya yapmayı planlayan sanayici ve işadamlarına sağlanabilecek kredi olanakları konusunda bilgilendirme toplantısı düzenlenecek .
Özel sektörün yatırım ve girişim potansiyelini her alanda finansal olarak destekleyerek , Türkiye ' nin kalkınması için sanayici ve işadamlarına karlılık ve verimlilik anlayışı içinde kredi veren , finansman ve işletme desteği sağlayan Türkiye Kalkınma Bankası , Çorum Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine yönelik bilgilendirme toplantısı düzenleyecek . 7 Temmuz 2010 Pazartesi günü saat 14 . 00 ' de TSO konferans salonunda gerçekleştirilecek toplantıya , Türkiye Kalkınma Bankası Genel Müdür Yardımcısı Metin Pehlivan ,
Kredi Pazarlama Müdür Yardımcısı Seyhan Ayanlar ve Kıdemli Amir Erhan Saydam katılacak .
Türkiye Kalkınma Bankası A . Ş ' nin tanıtımı , bankanın kullandırdığı krediler , kredilendirme süreci , kredi talebinde bulunacaklardan istenen bilgi ve belgeler ile banka tarafından kabul edilebilecek teminatlar hakkında detaylı bilgilerin verileceği toplantıda soru-cevap bölümüyle de katılımcıların görüşleri de alınacak .