Cihan Haber Ajansı Gündemi

İstanbul'da düzenlenen "Tanker ile Petrol Taşımacılığının Marmara-Boğazlar Açısında Çevresel Riskler ve Bu Risklerin Önlemesi" konulu panele Çevre ve

İstanbul'da düzenlenen "Tanker ile Petrol Taşımacılığının Marmara-Boğazlar Açısında Çevresel Riskler ve Bu Risklerin Önlemesi" konulu panele Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız katılacak. (09. 00)

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Polis Akademisi Güvenlik Bilimleri Fakültesi'nin Gölbaşı'nda düzenleyeceği mezuniyet törenine katılacak. (15.30)

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, parti merkezinde basın toplantısı düzenleyecek. (11.00)

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de basın toplantısı yapacak. (12.00)

'Millete komplo' planı iddialarına ilişkin açılan davada sanıkların yargılanmasına İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edilecek. (09.00)

Mazlumder, Anayasa Mahkemesi'nde görülen Anayasa değişikliği davasına katılmak için başvuru yapacak. (11.00)

Memur-sen Diyarbakır İl Başkanlığı, Anayasa Fulya Kantarcıoğlu'nun Anayasa Mahkemesi Üyeliği'nin sona ermesi ve reddi hakim talebini içeren dilekçeyi postaneye verecek. (11.00)

Diyanet İşleri Başkanı Ali Bardakoğlu, Erzurum'un Uzundere ilçesinde yapılan müftülük binasının açılışını yapacak, vatandaşlara vaaz verecek. Bardakoğlu Tortum Gölü ve Şelalesi'ni de gezecek. (10.45)

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, ABD Ulaştırma Bakanı Ray Lahood ile birlikte Eskişehir'e gelecek. Yıldırım, ABD meslektaşı ile Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayi AŞ (TÜLOMSAŞ)'de incelemelerde bulunacak.

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Haziran rakamlarını Kocaeli'nde açıklayacak. (10.30)

28. İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesurları Fuarı törenle açılacak. (11.00)

Türk Kızılayı Genel Müdürü Ömer Taşlı, Orta Akdeniz Bölge Kan Merkezi'nin açılışına katılacak. (10.00)

SPOR

MKE Ankaragücü, 2010-2011 sezonu için bugün topbaşı yapacak. (10.00)

Bursaspor Avusturya kampı öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. (10.00)

Avrupa Dağ Koşusu tanıtım toplantısı Türkiye Atletizim Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi'nin katılımıyla Bursa'da yapılacak. (10.30)