Caner Erkin'in Transferi Uefa.com'da Ankara

Caner Erkin'in Fenerbahçe'ye transfer olması, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği'nin (UEFA) internet sitesinde de yer aldı.

  Caner Erkin ' in Fenerbahçe ' ye transfer olması , Avrupa Futbol Federasyonları Birliği ' nin ( UEFA ) internet sitesinde de yer aldı .
' Fenerbahçe , Caner ' i geri getirdi ' başlığıyla uefa . com ' da yer alan haberde , ' Caner , CSKA Moskova ' da 3 sezon geçirdikten sonra ülkesine geri döndü , Fenerbahçe ' nin , bu transfer için Moskova kulübüne 2 milyon avro ödediği iddia edildi ' ifadeleri yer aldı .
Geride kalan sezon Galataray ' da kiralık oynayan 21 yaşındaki futbolcunun kariyerine de yer verilen haberde , futbolcunun , ' Ben gerçekten Fenerbahçeliyim . Bu takıma gelmemde teknik direktör Aykut Kocaman ' ın etkisi oldu . İnşallah burada uzun seneler kalmak istiyorum . Hedeflerimiz her zaman büyük olmak zorunda . Şampiyonluk bekleniyor . Biz de elimizden geleni yapmak zorundayız . Şampiyonlar Ligi , Turkcell Süper Lig ve Türkiye Kupası ' nda birinci olmak istiyoruz ' sözleri yer aldı .

01 . 07 . 2010 13 : 50 : 03