Bobo Antrenmanda Sankt Johann

Yeni sezona hazırlıkları için Avusturya'da bulunan Beşiktaş futbol takımı, bugün iki guruba ayrılarak sahada ve salonda yaklaşık iki saat antrenman yaptı.

  Yeni sezona hazırlıkları için Avusturya ' da bulunan Beşiktaş futbol takımı , bugün iki guruba ayrılarak sahada ve salonda yaklaşık iki saat antrenman yaptı .
Teknik direktör Bernhard Schuster , siyah beyazlı futbolcuları sabah antrenmanı için iki gruba ayırarak çalıştırdı . Birinci grup Bischofhofen Stadı ' nda ısınma hareketinin ardından kısa bir düz koşu ile çalışmaya başladı . Bir süre de taktik çalışması yapan grubu beyaz , sarı ve pembe formalarla 3 takıma ayıran teknik direktör Schuster , dar alanda üç takımlı turnuva yaptırdı . Turnuvada beyaz formalı takım şampiyon oldu .
Siyah beyazlı futbolcuların sahada yaptığı antrenman basına açık tutulurken , salondaki çalışma basına kapalı gerçekleşti .
Bu arada bugün akşam saatlerinde yapılması planlanan ikinci antrenmanda sabahki grupların yer değiştireceği , salonda çalışan futbolcuların sahada , sahada çalışanların da salonda antrenman yapacakları bildirildi .
Basına kapalı gerçekleşen salondaki antrenmanda futbolcuların kondisyon çalışması yaptıkları öğrenildi .
Sakatlıkları geçen takımın Brezilyalı forveti Bobo , sabah antrenmanında salonda , kaleci Rüştü ise sahada çalıştı . Sakatlığı devam eden Ekrem ise sahada düz koşu yapmakla yetindi .
Yeni sezona hazırlık çalışmalarını 7 Temmuza kadar Avusturya ' nın Pongau bölgesinde sürdürmesi planlanan siyah beyazlı ekibin , yarın da aynı şekilde sabah ve akşam olmak üzere iki antrenman yapacağı belirtildi .
Beşiktaş futbol takımı , kamp programı çerçevesinde 3 Temmuzda Bischofhofen Stadı ' nda Azerbaycan ' ın Neftçi Bakü takımı , 6 Temmuzda da Salzburg yakınlarındaki Unterberg Arena stadında Avusturya ikinci liginden SV-Grödig takımı ile birer hazırlık maçı yapacak .

01 . 07 . 2010 14 : 31 : 42