Başbakan'ın Uçağı Geldi, Kendisi Kayıp

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kanada'da gerçekleştirilen G-20 zirvesinden sonra geldiği Türkiye'de tatil için kayıplara karıştı.

Başbakan'ın Uçağı Geldi, Kendisi Kayıp
  Başbakan Recep Tayip Erdoğan , Ankara ' da gazetecileri atlattıktan sonra tatil için kayıplara karıştı . Çarşamba günü gece saat 01 . 00 sıralarında Muğla ' nın Dalaman ilçesinde bulunan Dalaman Havalimanı ' na iniş yapan Başbakan Erdoğan ' ın uçağı havalimanında bekletilirken , Erdoğan ' ın nerede olduğu öğrenilemedi . Başbakan ' ın uçağın içinde olmadığı , uçağın havalimanına boş olarak iniş yaptığı ileri sürüldü . Başbakan Erdoğan ' ın Dalaman ' a değil , Ata uçağı ile Milas-Bodrum Havalimanı ' na iniş yaptığı , daha sonra Rixos
Otel ' e yerleştiği iddia edildi .
TC DAP uçağında Muğla ' ya tatile gelen Başbakan Erdoğan ' ın buradan karayolu ile Fethiye ' nin Göcek beldesine geldiği ve buradan tekne ile denize açıldığı da ididalara arasında yer alıyor . Başbakan Erdoğan ' ın cuma günü tekrar Göcek Limanı ' na gelerek , buradan helikopterle Bodrum Rixos Otel ' e geçeceği ve cuma namazını Bodrum ' da kılacağı öğrenildi .