Balıkesir'de Şizofren Baba Cinneti

Balıkesir'de eşiyle oğlunun ilişkisi olduğunu düşünen şizofren hastası baba cinnet geçirdi

Balıkesir'de Şizofren Baba Cinneti
  Balıkesir ' de eşiyle oğlunun ilişkisi olduğunu düşünen şizofren hastası baba cinnet geçirdi . Uykudaki oğlunu av tüfeği ile vurarak öldüren , eşini de öldürmeye çalışan 80 yaşındaki şahıs , jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı .
Edinilen bilgiye göre , Susurluk ilçesine bağlı Söğütçayır köyünde oturan Sezai Şeker ( 80 ) , saat 06 . 00 sıralarında evdeki çifte tabir edilen av tüfeği ile yatağında uyumakta olan 19 yaşındaki oğlu Samet Şeker ' i başına ateş ederek öldürdü . Daha sonra eşi Cemile ' ye ( 75 ) de bir el ateş eden ancak isabet ettiremeyen şahıs , tüfeği bırakıp eline geçirdiği çapayla eşini başından yaraladı . Şeker , evdeki kızları ve komşularının araya girmesiyle durdurabildi . İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri Sezai
Şeker ' i gözaltına alırken , öldürülen gencin cenazesi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu ' na kaldırıldı .
Susurluk Devlet Hastanesi ' ne kaldırılan 75 yaşındaki anne Cemile Şeker ' in ise başındaki yarasının tedavi edildikten sonra evine gönderildiği öğrenildi .
Susurluk ' ta duyanları dehşete düşüren cinayet olayıyla alakalı yapılan araştırmada , Sezai Şeker ' in şizofren hastası olduğu öğrenildi . Kısa süre önce Manisa Akıl ve Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi ' ne kontrole giden şahsın ilaç kullandığı , daha önce de çeşitli hastanelerde tedavi gördüğü öğrenildi . 6 çocuk sahibi olan Sezai-Cemile Şeker çiftinin evde 19 yaşındaki oğulları Samet ve bir kızlarıyla birlikte yaşadıkları bildirildi .
Evlat katili olan baba Sezai Şeker ' in eşinin oğlu ile aralarında cinsel ilişkileri olduğundan şüphelendiğini söylediği , cinayeti de bu yüzden işlediğini söylediği belirtildi . Olayla alakalı soruşturma devam ediyor .