Alex: 'Aykut Kocaman Büyük Şans' İstanbul

'AYKUT KOCAMAN BÜYÜK ŞANS'

İSTANBUL (A.

  ' AYKUT KOCAMAN BÜYÜK ŞANS '

İSTANBUL ( A . A ) - 01 . 07 . 2010 - Fenerbahçe ' nin Brezilyalı yıldızı ve takım kaptanı Alex de Souza , Aykut Kocaman ' ın teknik direktörlük görevine getirilmesinin kendileri için büyük şans olduğunu söyledi .
Fenerbahçe TV ' ye açıklamalarda bulunan Alex de Souza , yeni sezonun , yeni teknik direktörleri Aykut Kocaman ile başladığını aktarırken , şunları söyledi :
' Aykut Kocaman , Fenerbahçe ' nin eski futbolcusu , geçen sezonki sportif direktörümüz ve şu anda da hocamız . Bu bakımdan Aykut Kocaman , kulübü , camiayı eksi ve artılarıyla en iyi tanıyan kişi . Geçtiğimiz sezon zaten 1 yıl boyunca bizimle takımın içerisinde olan , her anı bizimle birlikte yaşayan biri . Takımın üzerindeki etki ve bilgisi zaten oldukça fazla . Bizim yapmamız gereken onun bize öğreteceklerini , bizden isteyeceklerini eksiksiz bir şekilde yerine getirmek . O bize , biz de ona sonuna kadar yardımcı olacağız . Camiayı tanıyan biriyle gireceğimiz yeni sezonda başarısız olmamız için sebep yok . '
Takıma yeni katılan oyuncular için , ' Fenerbahçe ile sözleşme imzaladılarsa bu oyuncuların kaliteli ve üst düzey olmaları gerekiyor , ki zaten öyleler de ' derken , ' Bizim yapmamız gereken , onlara sonuna kadar destek çıkıp , buraya alışmalarına yardımcı olmak ve kalitelerini takıma yansıtmalarını sağlamak . Hepsine hoş geldiniz diyorum ' dedi .

-BABALIK HEYECANI-

Eşinin hamile olması nedeniyle izin alarak ülkesine giden Alex , 3 . kez baba olacak olmanın heyecanını yaşadığını dile getirirken , ' Doğrusunu söylemek gerekirse , tatil dönemimde futbolu düşünecek vaktim olmadı . Çünkü zamanımı eşimi ve yeni doğacak çocuğumu düşünerek geçirdim . Futbolu özleyemedim bile diyebilirim . Çocuğum doğduktan sonra futbola dair düşündüklerimi sanıyorum daha net açıklayabilirim . Sanki ilk kez baba oluyor gibi heyecanlıyım . Bir yandan da yeni sezon hazırlıkları var ve çocuğumun doğumundan sonra yeni sezona da daha iyi şekilde motive olacağım ' diyerek sözlerini tamamladı .

01 . 07 . 2010 16 : 17 : 24