Kula'da Bahar Voleybol Turnuvası

Manisa'nın Kula ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen kurumlar arası Bahar Voleybol Turnuvası'nda Esnaf spor, final maçında Belediyespor'u oynanan setler sonucunda 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu

Kula'da Bahar Voleybol Turnuvası
Manisa'nın Kula ilçesinde kaymakamlık tarafından düzenlenen kurumlar arası Bahar Voleybol Turnuvası'nda Esnaf spor, final maçında Belediyespor'u oynanan setler sonucunda 3-1 mağlup ederek şampiyon oldu.
Kula Spor Salonu'nda, Belediyespor ile Esnaf spor arasında oynanan turnuvanın final maçının ilk setini Belediyespor kazandı. Daha sonra oynanan ikinci seti Esnaf spor kazanarak durumu 1-1 getirdi. Oynanan 3 ve 4. setleri de üstünlükle tamamlayan Esnaf spor, seride durumu 3-1 getirerek şampiyon oldu. Esnaf spor turnuva boyunca sergilediği güzel oyunu ile 1. olurken, turnuvanın 2.'si Belediyespor 3.'sü Tarzanlar spor, 4.'sü Kaymakamlık oldu.
Maçın ardından yapılan kupa töreninde konuşan Kaymakam Muzaffer Şahiner, "İlçemizde sporun sevdirilmesi ve gençlerin spora teşvik edilmesi için güzel bir örnek olan voleybol turnuvasına katılan tüm takımlara ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.