Kayıp Kız Çocuklarını Dalgıçlar Arıyor Tekman

-KAYIP KIZ ÇOCUKLARINI DALGIÇLAR ARIYOR TEKMAN (A.A) - 09.06.2010 - ERZURUM TEKMAN KAYMAKAMI CAHİT KARATEPE, 16 MAYISTA EVLERİNDEN AYRILAN VE DAHA S

-KAYIP KIZ ÇOCUKLARINI DALGIÇLAR ARIYOR 

TEKMAN (A.A) - 09.06.2010 - Erzurum Tekman Kaymakamı Cahit Karatepe, 16 Mayısta evlerinden ayrılan ve daha sonra kendilerinden haber alınamayan 7 yaşındaki 2 kız çocuğunun aranması çalışmalarının, 6 kişilik dalgıç ekip tarafından sürdüğünü bildirdi.

Karatepe, Toptepe köyündeki evlerinden 16 Mayısta ayrılan Ayşe Sümbül (7) ile Fazilet Yaşar'ın (7) evlerine dönmemesi üzerine başlatılan ve 24 Mayısta ara verilen arama çalışmalarının, ailelerin talebi üzerine yeniden başlatıldığını ifade etti.

Erzurum Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürlüğünden gelen 6 kişilik dalgıç ekibinin çalışmalarını sürdürdüğünü bildiren Karatepe, 'Ekipler ilk olarak, Aras Nehri üzerinde Toptepe ve Gözlüce köyleri arasındaki kısımda arama çalışmaları yaptılar. Şu anda da nehrin Gözlüce ve Erence köyleri arasındaki kısmında arama çalışmaları sürüyor. Henüz çocuklarımızla ilgili herhangi bir bulguya rastlayamadık. Umarız çalışmalardan olumlu sonuç alırız'dedi.

09.06.2010 10:19:46