İspanya Polonya ile dalga geçti

Son Avrupa Şampiyonu İspanya, Güney Afrika Dünya Kupası öncesi çıktığı son hazırlık maçında Polonya filelerine tam 6 gol bıraktı. Dünya Kupasının favorisi olarak gösterilen İspanya tahminleri doğru çıkartacak gibi duruyor... İşte İspanya'nın Polonya kalesine gönderdiği 6 gol ve maçın özeti...

İspanya Polonya ile dalga geçti
  Son Avrupa Şampiyonu İspanya , Gü ; ney Afrika Dü ; nya Kupası ö ; ncesi ç ; ıktığı son hazırlık maç ; ında Polonya filelerine tam 6 gol bıraktı . Dü ; nya Kupasının favorisi olarak gö ; sterilen İspanya tahminleri doğru ç ; ıkartacak gibi duruyor . . . İşte İspanya ' nın Polonya kalesine gö ; nderdiği 6 gol ve maç ; ın ö ; zeti . . .

2010 Dü ; nya Kupası ö ; ncesi oynanan hazırlık karşılaşmasında İspanya Yunanistan ' da Polonya ile karşı karşıya geldi ve sahadan 6-0 ' lık skorla galip ayrıldı .

Murcia şehrindeki Nueva Condomina Stadı ' nda oynanan karşılaşmada İspanya ' ya galibiyeti getiren golleri 12 . dakikada David Villa , 15 . dakikada Silva , 52 . dakikada Xabi Alonso , 59 . dakikada Fabregas , 76 . dakikada Fernando Torres ve 81 . dakikada Rodriguez kaydetti .

İspanya bu karşılaşma ile birlikte dü ; nya kupası ö ; ncesi son hazırlık karşılaşmasını yapmış iken , sakatlıktan dö ; nen Fernando Torres ' te golle sahalara dö ; ndü ; . 66 . dakikada David Villa ' nın yerine oyuna dahil olan oyuncu 81 . dakikada takımını 5-0 ö ; ne geç ; iren golü ; kaydetti .

Fernando Torres maç ; ın ardından yaptığı aç ; ıklamada , ' Neredeyse 2 ay futbol oynamamamıştım ve dö ; nmek iç ; in istekliydim ama dü ; şü ; ndü ; ğü ; m kadar hazır değilmişim . Geç ; en hafta biraz yavaş tempoda ç ; alışmalıymışım . Hocam ve doktorlar bana kısa bir sü ; re yarım ettiler ama sonunda beni oynattılar ve bende gol atmaya ç ; alıştım ' ifadelerini kullandı .

2010 Afrika Dü ; nya Kupası ' nda H grubunda yer alan İspanya , İsviç ; re , Şili ve Honduras takımları ile karşı karşıya gelecek . İspanya gruptaki ilk karşılaşmasını 16 haziran tarihinde Durban şehrinde İsviç ; re ile oynayacak . Sporx