Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Binyıl Kalkınma Hedefleri Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölgesel Konferansı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla Harbiye Kongre ve

  Binyıl Kalkınma Hedefleri Avrupa ve Bağımsız Devletler Topluluğu Bölgesel Konferansı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ' ın da katılımıyla Harbiye Kongre ve Kültür Merkezi ' nde yapılacak . ( 09 . 30 )

Türkçe Öğretimi Derneği ( TÜRKÇEDER ) tarafından bu yıl 8 . ' si düzenlenen Uluslararası Türkçe Olimpiyatları , Ataköy Sinan Erdem Spor Salonu ' nda yapılacak Kapanış Töreni ile sona eriyor . ( 19 . 00 )

SP Lideri Numan Kurtulmuş parti genel merkezinde gündeme ilişkin basın toplantısı düzenleyecek ( 11 . 00 )

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Bakanlıkta Exxon Mobil Kıdemli Başkan Yardımcısı Mark W . Albers ve Nabucco Konsorsiyumu Ortakları ile ayrı ayrı görüşecek ( 10 . 00/11 . 00 )

İstanbul Finans Merkezi Yüksek Konseyi ve Ulusal Danışma Kurulu ' nun ilk toplantısı İstanbul Kongre Merkezi Çamlıca Salonu ' nda Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında toplanacak . Toplantıya Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz , Adalet Bakanı Sadullah Ergin , Maliye Bakanı Mehmet Şimşek , Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım katılacak ( 14 . 00 )

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu Kumkapı ' da , Ermeni Azınlık Okullarının Yıl Sonu Mezuniyet Töreni ' ne katılacak ( 14 . 00 )

Türkiye İhracatçılar Meclisi ( TİM ) Başkanı Mehmet Büyükekşi , alışveriş ve perakende derneklerinin yöneticileriyle Yurtdışı Yatırım Koordinasyon Kurulu ' nun imza töreninde bir araya gelecek . ( 09 . 00 )

İstanbul Finans Merkezi Yüksek Konseyi ve Ulusal Danışma Kurulu ' nun ilk toplantısı Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan başkanlığında yapılacak . ( 14 . 00 )

Yargıtay Başkanı Hasan Gerçeker İzmir ' de Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen " Uluslararası Bilişim Hukuku Kurultayı " na katılacak . ( 09 . 30 )

Atatürk Üniversitesi tarafından üniversitenin Kültür ve Gösteri Merkezi ve Fuayesi ' nde ' Üniversite , Sanayi ve Teknokent Tanışma Günleri programı kapsamında proje tanıtımları yapılacak . ( 14 . 00 )

Yakutiye Kent Konseyi Genel Kurulu , ETSO toplantı salonunda yapılacak . ( 14 . 00 )

Erzurum Tarım İl Müdürlüğü tarafından MEB Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü ' nde Kadın Çiftçiler Yarışıyor yarışması yapılacak . ( 10 . 00 )

Erzurum Sağlık Müdürlüğü tarafından 112 Acil hizmetleri kapsamında Ilıca ' da tatbikat yapılacak .

Türkiye ' nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası için belirlenen A Milli Erkek Takım Aday Kadrosu yarın düzenlenecek bir basın toplantısıyla açıklanacak . ( 11 . 30 )

Galatasaray Spor Kulübü , Haziran ayı olağan Divan toplantısı Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu ' nda gerçekleştirilecek . ( 13 . 30 )