Başkan Fadıloğlu Projeleri Yerinde İnceledi

Gaziantep'in merkeze bağlı Şehitkamil ilçesi Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılan projeleri yerinde inceleyerek basın mensuplarına bilgi verdi.

  Yapımı süren Nikah ve sergi salonu , sosyal tesis , park , Dülük Mesire alanı ve hasta yakınlarına yönelik pansiyon projelerini anlatan Başkan Fadıloğlu , projeleri yaparken bölge insanının ihtiyacına göre hareket ettiklerini ifade etti .
Nikah ve Sergi salonunun 3 bin 400 metrekare olduğunu anlatan Başkan Fadıloğlu , " Toplam inşaat alanı yaklaşık 6 bin metrekaredir . Projeyi kendi mühendislerimiz ve mimarlarımız çizdiler . Yılsonu itibariyle kaba inşaatı bitmiş olacak . Allah nasip ederse de Nisan 2011 gibi vatandaşlarımızın hizmetine burayı açmış olcağız " dedi .
Özgürlük mahallesinde yapımı süren sosyal tesis ile ilgili ise Rıdvan Fadıloğlu , vatandaşların taziye ve diğer sosyal ihtiyaçları için yaptıkları bu tesislerde , her türlü detayın düşünüldüğünün altını çizerek , " Burada çay ocağı ve mutfaklar var . Taziyeye gelen vatandaşlarımız yer sıkıntısı çekmeden gelenleri burada ağırlayacaklar . Amacımız en kısa sürede burasını tamamlamaktır . Yine buraları yaparken de bu bölgedeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını göz önünde bulunduruyoruz " diye konuştu .
Dülük Mesire alanı projesinin de bu yılın Temmuz ayı sonuna kadar tamamlanacağını ifade eden Fadıloğlu konuşmasını şu şekilde sürdürdü :
" Çevre ve Orman Bakanlığı ' nın bilgisi dahilinde projeleri yürütüyoruz . Yaptığımız her şeyden onları haberdar etmek zorundayız . Burada elektrik direklerini , bankları ve su borularını yeniledik . Bin 300 metre yürüyüş parkuru yaptık . Mesire alanı içerisinde , üçlü alışveriş merkezi dediğimiz , bakkal , kasap ve fırın da yer alacak . Burada piknik yapmanın yanı sıra vatandaşlarımız sporda yapıyorlar . Özellikle sabahın erken saatlerinde koşu ve yürüyüşe gelenler var . Burada insanlarımızın maksimum hizmet alması
için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz . Burası hafta içi spor alanı hafta sonu da piknik alanı olarak kullanılıyor . Her Pazartesi rutin olarak temizlik ekiplerimiz burasını temizliyorlar . Yürüyüş pistimizde önemli bir unsur var . Pistin etrafındaki ağaçları göz hizasında keserek yürüyüş ve koşu yapanların etrafı görmesi sağlandı . Çünkü etrafta kötü amaçlı insanlar olabilir . Bu ağaçların etraf gözükecek şekilde kesilmesiyle spor yapanların rahat etmesi sağlandı . Bu budamaları da yaparken Çevre ve orman
Bakanlığı ' nda da gerekli izinler alındı . "
Rıdvan Fadıloğlu vatandaştan aldıklarını projelerle vatandaşa tekrar iade ettiklerini sözlerine ekledi .