3. Egem Platformu'nda Yer Alan Ödemişliler Kırgın

Ankara'da faaliyet gösteren Ankara'daki Ödemişliler Derneği, Ege Bölgesi illerinin tanıtıldığı Egem Platformu'nda Ödemiş'i tanıttı

3. Egem Platformu'nda Yer Alan Ödemişliler Kırgın
  Ankara ' da faaliyet gösteren Ankara ' daki Ödemişliler Derneği , Ege Bölgesi illerinin tanıtıldığı Egem Platformu ' nda Ödemiş ' i tanıttı . Bu yıl 26 - 30 Mayıs 2010 tarihleri arasında Ankara ' da düzenlenen 3 . Egem Platformu ' nda dernek olarak sahip çıktıklarını belirten Ankara ' daki Ödemişliler Derneği yönetim kurulu üyeleri ellerindeki kısıtlı imkanlarla Ödemiş ' i tanıtmaya çabaladıklarını söylediler .
Yönetim Kurulu , yaptığı yapılan açıklama ile , Ankara ' daki fuara Ödemişli yöneticilerin davetli olmalarına rağmen katılmadıkları , bu durumun da dernek yönetimi tarafından iyi karşılanmadığını belirtildi . Açıklamada şu görüşlere yer verildi : " Bu kapsamda , barkovizyon gösterisi sunarak , elişi ürünlerini tanıtarak gelenleri bilgilendirmek ve gerektiğinde derneğimize üye kayıt ederek beş günlük fuar süresince tanıtım faaliyetlerine devam etmiştir . Standımıza ; Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç , AK Parti Manisa Milletvekili Mehmet Çerçi , CHP İzmir Milletvekili Kemal Anadol , MHP Milletvekili Oktay Vural ile ses sanatçısı Tolga Çandar ve diğer davetliler ziyaret etmiştir . Ankara ' lıların yoğun bir katılım gösterdiği Ege İlleri Tanıtım Fuarında , Ödemiş ' imizin tanıtımında fırsat olarak görüleceğini düşünürken , çağrılı olmalarına rağmen Ödemiş Belediyesi , Ödemiş Ticaret Odası , Birgi , Bademli ve diğer Belediyelerimizin mazeretsiz olarak katılamamaları , dernek ve standımıza gelenlerin derin üzüntülerine sebep olmuştur . Zira böyle fuar ve benzeri organizasyonlar , bölgesel/yöresel tanıtımlar için çok önemli faktörlerdir . Fuara katılan Ege Bölgesi il ve ilçeler ; valilik , kaymakamlık , ticaret borsaları , el sanatları ve belediyeler düzeyinde temsil etmişlerdir . Şimdiden hatırlatırız ki , seneye inşallah bu türlü olumsuzluklarla karşılaşmayız . Ödemiş ' imizi , ilçemizin tüm imkanları ile tanıtırız . "