Rıdvan Dilmen masasında dansöz oynattı

NTVspor yeni yayın dönemine farklı bir konseptle girmeye hazırlanıyor. İnternet sitesinde yayınlanan reklam fragmanı, kanalın kendine has programlarını farklı bir boyutla izleyicilerine sunuyor.

  NTVspor , 2008 yılında Doğuş Yayın Grubu bü ; nyesinde yayın hayatına başladı ve kısa sü ; rede fenomen haline geldi .

Rıdvan Dilmen , Hıncal Uluç ; , Sergen Yalç ; ın , Mehmet Demirkol gibi spor camiasının ö ; nde gelen yorumcularını kadrosuna katarak hazırlanan programlara , 24 saat boyunca aralıksız olarak aktarılan haberlerde eklenince , sporseverler tam anlamıyla hem spor hemde futbol ziyafeti ç ; ekiyor .

Arjantin 1 . Ligi ' ni , İtalya TİM Serie A ' yı , İspanya Kral Ligi ' ni ve İtalya Kupası ile İngiltere Federasyon Kupası ' nı yayınlayan kanal , futboldaki bu organizasyonlar dışında basketbolda NBA ' den maç ; lar , voleybolda ise Teledü ; nya Tü ; rkiye Kupası ' nı ve Plaj Voleybolu Ligi ' ni yayınlayarak geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor .

NTVspor yeni yayın dö ; nemi iç ; in hazırlıklarına aralıksız olarak devam ederken ' Aklı başında ' konseptinde hazırladığı yeni tanıtım fragmanı ile programlarına magazinsel bir hava ile yaklaşmayı tercih etti .

Rıdvan Dilmen ve Gü ; ntekin Onay ' ın masasında dansö ; z oynatan , Hıncal Uluç ; ' un konuşmalarını ' ti ' ye alan , Fuat Akdağ ile Mehmet Demirkol ' un şaşkın bakışlarına arkadan yapılan ses efektleri ve Gü ; ntekin Onay ' ın eline tutuşturulan dondurma , izleyenleri kahkahaya boğan gö ; rü ; ntü ; lerin ç ; ıkmasına neden oluyor .

Sizde bu gö ; rü ; ntü ; leri izleyince kanalın kendi programlarına yaklaştığı magazinsel bakış aç ; ısını beğeneceksiniz . . .