Real Madrid Kulübü Başkanı Perez:

-REAL MADRİD KULÜBÜ BAŞKANI PEREZ: -'2 VEYA 3 FUTBOLCU TRANSFER EDECEĞİZ' MADRİD (A.A) - 08.06.2010 - ŞENHAN BOLELLİ - REAL MADRİD KULÜBÜ BAŞKANI F-R

 

-REAL MADRİD KULÜBÜ BAŞKANI PEREZ :

- ' 2 VEYA 3 FUTBOLCU TRANSFER EDECEĞİZ '

MADRİD ( A . A ) - 08 . 06 . 2010 - Şenhan Bolelli - Real Madrid Kulübü Başkanı Florentino Perez , bu yaz 2 veya 3 futbolcu transfer edeceklerini açıkladı .

İspanyol Antena 3 televizyonuna konuşan Perez , transferler konusunda isim vermezken , İspanyol basınındaki haberlerde Real Madrid ' in transfer listesinde öncelikli olarak gösterilen İnterli Maicon ve Liverpoollu Steven Gerard için henüz alınmış bir karar olmadığını söyledi .

Sevilla ' dan Jesus Navas ve Benfica ' dan Di Maria ' yı da ' hoşuma giden futbolcular ' diye tanımlayan Perez , ' Takımımıza kimlerin en iyi şekilde dahil olabileceğini yaz boyunca görüşeceğiz ve sonunda karar vereceğiz ' dedi .

Real Madrid kulübü başkanı , Avrupa futbolunun yıldız isimlerinden Ribery ve Rooney ' i almalarının ' imkansız ' olduğunu belirterek , Cristiano Ronaldo ' dan sonra ' dünyanın en iyi ikinci futbolcusu ' olarak gösterdiği Barcelonalı Lionel Messi ' yi de transfer etmelerinin söz konusu olmadığını ifade etti .

Perez , Raul ve Guti ' nin geleceklerinin tatil sonrasında belli olacağını söyleyerek , ' Raul , ne olursa olsun kulübün bir parçası olacaktır . Real Madrid onun evi ve her zaman da evi olacaktır . Guti de 11 yıl bu kulüpte oynadı , taraftarlarla iyi ilişkisi var . Tatil sonrasında ne karar verdiğini göreceğiz ' değerlendirmesinde bulundu .

( BOL-SS )

08 . 06 . 2010 13 : 56 : 35