Pahoy'dan Muhteşem Gösteri

Kuruluşunun 24'inci yılını kutlayan Pamukkale Halk Oyunları (PAHOY) ekibi, EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde gösterdiği performansla izleyenleri hayran bıraktı.

Pahoy'dan Muhteşem Gösteri
  340 dansçısıyla zeybekten horona , baleden salsaya kadar izleyicilere görsel şölen sunulan gecede Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel , Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci başta olmak üzere 2 bin 500 kişilik izleyici gecenin keyfini çıkardı .
Denizli Belediyesi ile PAHOY ' un ortaklaşa çalışmalar başlatması nedeniyle katkılarından dolayı Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci ' ye plaketini Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel verirken , geceye destek olan kurumlara ve dans hocalarına da plaketleri protokol ve PAHOY yönetim kurulu üyeleri birlikte sundu .
PAHOY Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Semerci , yaz sezonunda Denizli ' de yapılacak Uluslararası Denizli Belediyesi Halk Dansları Festivali , Danimarka Festivali , Hollanda Almelo Festivali ve KKTC ' deki Cumhuriyet Törenleri öncesi moral depolayan dansçıların , çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü söyledi .