Nazilli'de Gerginlik

Aydın'ın Nazilli ilçesinde ve ilçeye bağlı İsabeyli beldesinde karşıt görüşlü üniversiteliler arasında çıkan kavgada 1'i bıçakla olmak üzere 4 öğrenci yaralandı.

  Edinilen bilgiye göre ; Adnan Menderes Üniversitesi ( ADÜ ) İsabeyli Yerleşkesi ' nde bulunan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi karşıt görüşlü oldukları iddia edilen ve birkaç kişiden oluşan 2 öğrenci grubu arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı . Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine araya giren İsabeyli halkı ve esnaflar , kavgayı yatıştırdı .
Çıkan kavgada kolundan bıçakla yaralanan O . D . ambulansla kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi edilerek taburcu edildi . İsabeyli ' de yaşanan kavgada darp edilen O . Y . ile bıçakla yaralanan O . D . kendilerine saldırdığını iddia ettikleri Mehmet ve Salih isimli üniversiteli gençlerden şikâyetçi oldu .
KAVGA NAZİLLİ ' YE TAŞINDI
İsbaeyli ' de öğle saatlerinde yaşanan gerginlik akşam saatlerinde Nazilli ilçe merkezine taşındı . Nazilli Belediye Meydanı ' nda karşılaşan 70-80 kişilik iki öğrenci grubu arasında başlayan tartışma , kısa sürede taşlı sopalı kavgaya dönüştü .
Güvenlik güçlerinin zamanında müdahalesiyle öğrencilerin kavgası büyümeden yatıştırıldı . Kavgada başına taş isabet eden üniversiteli geçlerden H . D . ile M . B . Nazilli Devlet Hastanesi ' nde ayakta tedavi edildi .
Öğrenci kavgasının yaşandığı bölgeye gelen Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız ve İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal incelemelerde bulunurken ; polis ekipleri ilçe merkezinde gece geç saatlere kadar nöbet tuttu . Olayla ilgili soruşturma devam ediyor .