İstanbul'da yağmur can aldı - GÜNCEL
Kurbağalıdere'ye düşen kişinin Ataşehir Belediyesinin temizlik işlerini yürüten taşeron firmanın çalışanı olduğu bildirildi.
Kurbağalıdere ' ye düşen kişinin Ataşehir Belediyesinin temizlik işlerini yürüten taşeron firmanın çalışanı olduğu bildirildi .
Ataşehir Belediyesinden alınan bilgiye göre , İçerenköy Talimhane durağının alt kısmında Kurbağalıdere ' nin bağlantısının olduğu bölümde , İstanbul ' daki sağanak yağış nedeniyle su taşkını meydana geldi .
Buradaki tahliye çalışmalarına destek amacıyla , Ataşehir Belediyesinin temizlik işlerini yürüten Altaş firmasından işçiler de olay yerine geldi .
Tahliye ve su altında kalan eşyaları kurtarma çalışmaları sürerken ayağı kayan firma çalışanı Mevlüt Coşkun , dereye düştü . Arkadaşlarının kendisini kurtarmak için attığı ip kopan Coşkun , sular arasında kayboldu .
Fikirtepe Köprüsü ve Mandra Caddesi üzerindeki su tahliyesi çalışmaları sırasında , su içerisinde görülen kişinin de Coşkun olduğu öğrenildi . Coşkun ' u suda ve Kurbağalıdere ' nin denize döküldüğü yerde arama çalışmaları sürüyor .
Bu arada , Kurbağalıdere ' nin taştığı Fikirtepe Köprüsü ve Mandra Caddesi üzerinde mahsur kalan 20 ' nin üzerindeki araçta hasar oluştu . Hasar gören araçlar belediye ekipleri ve vatandaşların çalışmalarıyla kaldırıldı .
Star Gazete
