İspanya'dan Futbol.

-İSPANYA'DAN FUTBOL. -HAKEME 'YALANCI' DİYEN GUARDİOLA'YA 15 BİN AVRO PARA CEZASI VERİLDİ MADRİD (A.A) - 08.06.2010 - ŞENHAN BOLELLİ - İSPANYA FUT-İ

-İSPANYA'DAN FUTBOL.

-HAKEME 'YALANCI' DİYEN GUARDİOLA'YA 

15 BİN AVRO PARA CEZASI VERİLDİ

MADRİD (A.A) - 08.06.2010 - Şenhan Bolelli - İspanya Futbol federasyonu Rekabet Komitesi, La Liga hakemlerinden Clos Gomez'e 'yalancı' dediğinden dolayı, Barcelonan teknik direktörü Pep Guardiola'ya 15 bin Avro para cezası verildiğini açıkladı. 

6 Mart tarihinde Almeria ile Barcelona arasında oynanan ve 2-2 berabere biten maçta, protesto ettiğinden dolayı hakem Carlos Clos Gomez tarafından maçtan atılan Guardiola, hakemler hakkında 'yalancılar' deyince para cezası aldı. Maç sonrasında açıklama yapan Guardiola, 'Görüntüleri izledim ve yaptığımla çok da gurur duymuyorum. Görüntüleri görünce neden tribüne gönderildiğimi anlayabilirim ve kendimi böyle görmek hoşuma gitmedi. Ancak birisi yalan söylerse itiraz etmelisiniz. Hakemler maç raporunda yalan söylediler ve benim etmediğim lafları raporlarına yazdılar. Hakemler yalan söylediler ve bunu biliyorlar' demişti. 

O dönemde sahadan atıldığı için 1 maç ceza alan Guardiola, şimdi de hakeme 'yalancı' demesinden ötürü 15 bin Avro para cezası aldı. 

(BOL-MTE)

08.06.2010 22:23:00