Cim-bom'dan dev çıkarma

Cim-bom transfer harekatına başladı...

 

Cim-bom transfer harekatına başladı . . .

Futbol A . Ş . Genel Müdürü Adnan Sezgin , Almanya’da Halil Altıntop’un menajeriyle masaya oturarak 3 yıl için 5 milyon euroluk teklif yaptı . Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ise Stoch ve Grella transferlerini bitirmek üzere 2 . İngiltere seferine çıktı .

Galatasaray’da nokta operasyonu başladı . Transferde hareketli bir dönem geçiren ve şu ana kadar Ali Turan , Musa Çağıran , Serdar Özkan , Mehmet Batdal ve Çağlar Birinci’yi kadrosuna katan Aslan ; Halil Altıntop , Vincenzo Grella , Miroslav Stoch , Yasin Pehlivan ve Veli Kavlak için yeniden Avrupa seferine çıktı .

Futbol A . Ş . Genel Müdürü Adnan Sezgin dün Avusturya’ya giderek ilk olarak Yasin Pehlivan ve Veli Kavlak için Rapid Wien’li yöneticilerle masaya oturdu . Sezgin , Türk oyuncular için toplam 1 . 5 milyon euro bonservis önerdi . Ancak Sezgin ile Avusturyalı yöneticiler arasındaki pazarlığın olumsuz sonuçlandığı öğrenildi . Adnan Sezgin’in , Viyana’dan sonra ikinci durağı Almanya oldu .

Düsseldorf’ta Halil Altıntop’un , İranlı menajeri Reza Fezali ile bir araya gelen Sezgin , gurbetçi golcü için 3 yıllığına 5 milyon euroluk yeni bir teklif sundu . Fezali’nin bu teklife sıcak yaklaştığı ve anlaşmanın an meselesi olduğu ifade edildi . Yabancı transferinde ise Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel , Londra’ya ikinci çıkarmasını yaptı . Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın özellikle istediği 20 yaşındaki Stoch için Chelsea ile bir kez daha masaya oturacak olan Üstünel’in , Slovak yıldızın bonservisine karşılık 5 milyon euro önereceği vurgulandı .

Grella iknaya çalışıyor
Vincenzo Grella için İngiliz Blackburn Rovers kulübüyle 2 milyon euro karşılığında anlaşan sarı-kırmızılı yönetici , Avustralyalı futbolcunun kararını bekliyor . Grella’nın , İngiltere’den ayrılma konusunda ailesini ikna ettikten sonra faks yoluyla resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi .


Akşam