Çevre Gününde Doğa Turu

Başiskele Belediyesi, Dünya Çevre Günü dolayısıyla doğa yürüyüşü tertipledi. 15 kilometre yürüyen doğa tutkunları gördükleri manzaralara hayran kaldı.

Çevre Gününde Doğa Turu
  Başiskele ' nin tabii güzelliklerini bu spora gönül verenlere tanıtmak için düzenlenen yürüyüş , hava muhalefetine rağmen büyük bir keyifle yapıldı . Havanın yağışlı olmasına rağmen beklenenin üzerinde iştirak olan yürüyüş için Aytepe Beşkayalar mevkii seçildi . Yürüyüşe oldukça iyi hazırlanan ekip Başiskele ' nin bakir ormanlarında unutulmaz bir gün geçirmenin tadını çıkardı . Dört rehber eşliğinde gerçekleşen organizasyon sabahın erken saatlerinde başladı . Yürüyüşe katılan konuklar özellikle Serindere kanyonuna hayran kılırken , böylesi yerlerin doğa sporları adına büyük bir nimet olduğunu söyledi . Yaklaşık 15 kilometrelik yol giden ekip eşsiz manzaralar karşısında bol bol fotoğraf çekti .
Doğa tutkunları gördükleri manzaralar karşısında büyülenirken , zamanın nasıl geçtiğini anlayamadı . Yaklaşık 15 kilometrelik yürüyüşte bol bol oksijen alan , yeşile doyan ekipler , bu organizasyondan dolayı Başiskele Belediyesi ' ne teşekkür etti .