300 bin Artvinli şenlikte buluşacak

Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu (ART-KAF), Artvin Vakfı ve Artvinli Sanayici İşadamları, Yönetici ve Serbest Meslek Mensupları Derneği (ARSİYA

  Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu ( ART-KAF ) , Artvin Vakfı ve Artvinli Sanayici İşadamları , Yönetici ve Serbest Meslek Mensupları Derneği ( ARSİYAD ) desteği ile düzenlenen ' Yeşil Bursamızda Büyük Buluşma ' 19-20 Haziran tarihlerinde Demirtaş Çim Kayağı Alanı ' nda gerçekleştirilecek .

2 gün sürecek şenliğe 300 bin Artvinlinin katılması hedefleniyor . Şenliğin ilk gününde sanatçı Cengiz Kurtoğlu sahne alacak . Şenliğin ikinci gününde de ünlü sanatçı Zülfü Livaneli Bursalılarla buluşacak .

Şenlikle ilgili Almira otel ' de düzenlenen basın toplantısında ARSİYAD Başkanı Mahmut Demiröz , ART-KAF Başkanı Suat Özkan ve Artvin Vakıf Başkanı Güngör Şahin , buluşmayla ilgili açıklamalarda bulundu . ART-KAF Başkanı Suat Özkan , " Tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerinin ve de genel başkanlarının davetli olacağı şenlikte birlik , beraberlik ve kardeşlik duygularının ön planda olmasını hedefliyoruz . Gün boyu yöresel müzikler eşliğinde bol bol horon teperek , belki de dünyanın en büyük horon halayını oluşturacağız . İki gün sürecek olan etkinlikte 3 yüz bin hemşehriyi bir araya getirmeyi hedefliyoruz . Ağırlıklı olarak özel araçlarla katılım olacağını düşünsek de 19-20 Haziran tarihlerinde kentin tüm semtlerinden ve ilçelerden kalkacak olan ücretsiz otobüsler , gün boyu sefer yaparak , halkımızın Demirtaş ' a ulaşmasını sağlayacak . " dedi . Özkan , buluşmaya 300 bin Artvinlinin katılımını beklediklerini açıkladı .