Tbmm Önünde Şüpheli Bavul Paniği

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) Güvenlik Caddesi kısmında bulunan duvarının kenarına bırakılan şüpheli bavul, bomba imha uzmanı ekipleri tarafından fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) Güvenlik Caddesi kısmında bulunan duvarının kenarına bırakılan şüpheli bavul, bomba imha uzmanı ekipleri tarafından fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildi. Büyük bir gürültüyle patlayan şüpheli bavulun içi boş çıktı.
Edinilen bilgiye göre, TBMM'nın Güvenlik Caddesi kısmında bulunan duvarının kenarında şüpheli bir bavul olduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu emniyet ekiplerine haber verdiler. Kısa sürede olay yerine gelen emniyet ekipleri yaptıkları incelemenin ardından Güvenlik Caddesi'ni tamamen trafiğe kapatarak olay yerine bomba imha uzmanı ekiplerini çağırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen bomba imha uzmanı ekipleri, bavul üzerinde ve çevrede yaptığı incelemenin ardından, fünye ile bavulu patlattı.
Çevredeki meraklı vatandaşların bakışları arasında büyük bir gürültüyle patlatılan bavulun, yapılan incelemenin ardından boş olduğu anlaşıldı. Patlatılarak etkisiz hale getirilen bavul incelenmek üzere karakola götürülürken, trafiğe kapatılan yol tekrar araç ve yaya trafiğine açıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, emniyet ekipleri bavulun kimin bıraktığını tespit etmek için çalışmalara başladı.
(TB-EA-Y)