'Sigara mı, hayat mı?' kararı sen ver

Dünyada son 10 yıl içinde sigaradan bir yılda ölenlerin sayısı 3,5 milyondan 5 milyona, Türkiye'de ise 90 binden 104 bine çıktı.

'Sigara mı, hayat mı?' kararı sen ver
  &ldquo ; TRAFİK CANAVARINDAN BETER&rdquo ;

10 yıllık sü ; re iç ; inde Tü ; rkiye ' de trafik kazalarında toplam 35 bin kişi hayatını kaybederken , sigaranın , 1 milyon kişinin ö ; lü ; mü ; ne yol aç ; tığını ifade eden Korbey , dü ; nyada ise yaklaşık 40 milyonun ü ; zerinde tiryakinin sigaradan ö ; ldü ; ğü ; nü ; bildirdi .

Niclofloud iç ; eriğindeki patlıcan ö ; zü ; ile , vü ; cudun nikotin ihtiyacını doğal yoldan karşılayarak , nikotin bağımlılığını azaltır . Passiflora ve alıç ; meyvası sigarayı bırakırken karşılaşılan sıkıntı ve strese karşı eder .

Nıclofluid ' ın iç ; eriğinde bulunan Patlıcan ( solanum melongena ) tü ; tü ; nden sonra en fazla nikotin ihtiva eden bitkidir . Nikotin ihtiyacını doğal yoldan karşılar .

Alıç ; meyvası ( cretaegus oxyacantha ) kan damarlarının ç ; eperlerini gü ; ç ; lendirir , vü ; cudun diğer bö ; lgelerine olan kan akışını dü ; zenler , kolestrolü ; ve damarlardaki plaket oluşumunu azaltır , sinirsel kalp ç ; arpıntılarını dü ; zenler .

Pasifflora ( Passiflora edulis Sims ) sigarayı bırakırken oluşacak sıkıntılarıazaltır , sinirleri yatıştırarak , ç ; arpıntıyı keser .

Sağlığımızı , paramızı ve zamanımızı ç ; alan sigaradan kurtulmak NICOFLUID ile mü ; mkü ; n&hellip ; Hem de sinirlenmeden , kilo almadan ü ; stelik hü ; crelerinizi ekstra saf su ve C vitamini ile besleyerek .
İşte sigarasız bir yaşam iç ; in fırsat . Tek yapmanız gereken sigarayı bırakmaya karar vermek ve NICOFLUID satın almak .

Bir şişesinde yalnızca 0 , 8 kcal olan NICOFLUID , gü ; n iç ; erisinde su iç ; er gibi iç ; ilerek sigarayı bırakmanızı sağlıyor ve iç ; erisindeki maddeler sayesinde sigarayı bırakırken karşılaşılan zorlukları en aza indiriyor .

Kilo almadan , sinirlilik hali yaşamadan ve aynı zamanda hü ; crelerinizi besleyerek . . İşte bu ö ; zelliği ile NICOFLUID kendi alanında tek olma ö ; zelliği taşıyor .

Artık NICOFLUID iç ; erek hem sigara bağımlılığından ve zararlarından kurtulabilir , hem de daha kaliteli bir yaşam kurabilirsiniz . Sigara zamanımızı , paramızı ve en ö ; nemlisi sağlığımızı bizden ç ; alıyor .